Väglampor i rostfritt stål

Våra rekommendationer från denna kategori

  Pollare: rostfritt stål

  Ultramodern stil för ditt hem och din trädgård.

  pollare rostfritt stal

  Pollare i rostfritt stål ger en stilren och ultramodern prägel till din trädgård och ökar säkerheten genom att lysa upp uppfarter, terrasser, alléer och staket.

  Våra pollare i rostfritt stål är enkla att rengöra och uthålliga mot korrosion. Välj en modell som drivs av solenergi så kan du spara på elkostnaderna och göra en liten, men viktig, insats för miljön.

  Med andra ord kan du se fram emot många ljusa nätter utan att behöva tänka på elräkningarna eller miljön.

  Finns det gatubelysning i rostfritt stål med rörelsedetektor ?

  Många av våra pollare i rostfritt stål är tillgängliga med rörelsedetektor och en dagsljussensor som säkerställer att lampan inte tänds i onödan under dagen.

  För alléer och gångstigar rekommenderar vi en vinkel på sensorn på 120 grader.

  Använder ni LED i era allélampor?

  Javisst!

  Och det finns goda skäl till det. LED-tekniken lämpar sig perfekt för våra pollare – och vilken utomhusbelysning som helst för den delen – eftersom de omedelbart uppnår fullt ljusflöde.

  Dessutom har dem en livslängd som är 25 gånger längre än en vanlig glödlampa, och kan spara upp till 90 % på elförbrukningen.

  Helt fantastiskt för både plånboken och miljön med andra ord!

  pollare rostfritt stal
  pollare rostfritt stal

  Drivs era pollare i rostfritt stål av solenergi?

  Vi säljer både eldrivna och soldrivna pollare. Fördelarna med den senaste tekniken är:

  • Du slipper betala för elen
  • Du behöver inte installera elkablar

  Soldriven belysning är en utmärkt lösning för altaner och i trädgården, särskilt på sommaren då den kan fånga de sista solstrålarna innan solnedgången och lysa upp din vackra trädgård när mörkret faller.

  Hur långt ifrån varandra bör pollare i rostfritt stål placeras?

  För bästa resultat rekommenderar vi att placera våra pollare i rostfritt stål tillräckligt nära varandra för att undvika starka kontraster mellan mörka och ljusa delar. För att täcka så stort område som möjligt är det smart att välja en gatubelysning där ljuskällan är placerad så högt som möjligt.

  Det är också viktigt att ta hänsyn till ljusspridningen.

  Vissa gatlampor skiner endast rakt ner på gångstigen eller vägen, medan andra utstrålar ett jämnt fördelat ljus. Vilket som passar dig bäst beror på dina behov och önskemål.

  pollare rostfritt stal

  Vill du lära dig mer om våra pollare i rostfritt stål? Eller har du andra frågor som rör lampor och belysning? Då är du mer än välkommen att kontakta oss så kommer en av våra experter svara på dina frågor. Ring oss idag på 08-44 685 068 eller kontakta oss här nedan.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

  Missa inte erbjudanden från Black Week!

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev.

  100 kr Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.