Pendellampor barnrum

Våra rekommendationer från denna kategori

  Pendellampor för barnrum

  Gör läggdags till ett spännande äventyr

  Segla över världshav, landa på månen eller somna till skenet av sagofigurer. Med våra pendellampor för barnrum kommer läggdags bli en stor succé, oavsett om det är en pojke eller flicka som ska sova sött.

  Det spelar ingen roll vad den lilla drömmer om att bli när hen blir stor, vårt breda utbud av spännande hänglampor för barnrum kommer upplysa många timmar där fantasi och glädje kan sprudla fritt.

  Vad gör en takpendel för barnrum säkrare än vanliga lampor?

  Barnrum är en plats för lek och äventyr, vilket innebär att saker och ting lätt kan gå sönder – inklusive lampor och lampskärmar.

  Våra taklampor för barnrum är annorlunda.

  Varför?

  För att de är tillverkade i trä och plast, aldrig glas. Med andra ord kommer de aldrig gå sönder, oavsett vilken leksak som träffar dem.

  pendellampa barnrum flygplan
  pendellampa barnrum skepp

  Hur högt ska en pendellampa hänga i ett barnrum?

  Även om våra pendellampor är roliga och lockande att leka med, är de inga leksaker.

  Så det gäller att se till att de hänger tillräckligt högt för att inte kunna nås av barn, varken stående på en stol eller i sängen.

  Men det betyder inte att de inte kan ha kul – ta fram kuddarna och sätt igång kuddkriget!

  pendellampa barnrum brandbil

  Hur starkt ska en taklampa för barnrum lysa?

  Ljusstyrkan beror lite på hur stort rummet är, men den ska varken vara för stark eller för svag.

  Eftersom våra pendellampor är ett lekfullt inlägg i barnrummet, kommer de aldrig lysa upp vartenda skrymsle och vrå som en fast taklampa kan göra. Istället kan man kombinera våra taklampor för barnrum med en bords- eller golvlampa för att uppnå en bra belysning i rummet.

  Vad är den bästa färgtemperaturen för en pendellampa i barnrum?

  Den optimala ljusfärgen för en takpendel i ett barnrum är varmvit – det vill säga en färgtemperatur på mindre än 3 300 Kelvin.

  Det gör belysningen i rummet både mysig och behaglig.

  För skötrum och liknande rekommenderas dock ett kallare ljus, mellan 3 300 och 5 300 Kelvin.

  Glöm inte en viktig sak: en takpendel skapar alltid en viss mängd skuggor, därför lämpar de sig inte som unik ljuskälla i ett barnrum.

  pendellampa barnrum helikopter

  Vill du lära dig mer om pendellampor för barnrum? Har du frågor kring sovrumslampor eller belysning? I så fall kan du kontakta vårt expertteam som alltid ser fram emot att svara på dina frågor. Ring oss på 08-44 685 068 eller kontakta oss via kontaktformuläret nedan.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.