Ljusslinga inomhus

Våra rekommendationer från denna kategori

  Ljusslingor inomhus

  Lyser vackert upp ditt hem året runt

  Om du vill öka mysfaktorn i ditt hem finns det inget mer förtrollande än enkla, snygga ljusslingor inomhus. Oavsett vilken tid på året så kommer ett par ljusslingor göra ditt hem mysigare och coolare.

  När ska du dekorera ditt hem med ljusslingor?

  Ljusslingor inomhus ser inte bara bra ut, de kan även vara praktiska. Därför passar de utmärkt året runt och inte bara när jultomten är på besök. Naturligtvis är vissa modeller enbart för en specifik tid på året (t.ex. trådlösa ljusslingor för julgranar), men de flesta ljusslingorna är neutrala och ser underbara ut oavsett årstid.

  Ljusslinga 75cm
  Ljusslingor med mikro-LED-lampor i glasflaskor är riktigt uppseendeväckande och väldigt populära just nu.
  Graa LED ljusslinga Millie med batteri
  Oavsett om det är för en fest, på en bokhylla eller runt en spegel så fungerar ljusslingor överallt.
  LED ljusslinga Jutta med LEDs
  Exponerade glödlampor är även ett extremt populärt alternativ till de klassiska ljusslingorna med mindre glödlampor.
  Batteridriven ljusslinga Jutta

  Hur installerar jag en ljusslinga inomhus?

  De flesta ljusslingorna fungerar antingen med en vanlig stickkontakt eller ett batteri. Det betyder att de kan i stort sett användas var som helst inomhus. Om du vill fästa dem ordentligt på en vägg eller i taket för dekoration räcker det oftast med dubbelsidig tejp för att hänga upp dem säkert.

  På lite grövre ytor rekommenderas enkla spikar eller skruvar. Du kan även använda häftklamrar eller krokar för att fästa dina ljusslingor inomhus.

  När du ska använda ljusslingor på julgranen rekommenderar vi sladdlösa och batteridrivna modeller så att de kan läggas fritt på grenarna och enkelt omplaceras vid behov.

  LED ljusslinga med bollar
  Ljusslingor kan användas för att dekorera vad som helst eftersom de är lätta att fästa och inte behöver några tillbehör.
  Batteridrivna julgransljus med LED teknik i vitt
  För julgranen rekommenderas trådlösa LED-julgransljus som drivs av AA- eller AAA-batterier.

  Kan ljusslingor för inomhusbruk även användas utomhus?

  Kortfattat: Nix.

  Ljusslingor för inomhusbruk får inte användas på terrasser, balkonger eller i trädgården. Det finns speciella ljusslingor för utomhusbruk. Skillnaden ligger i den högre kapslingsklassen (IP44) för utomhusbruk.

  Det betyder att de är skyddade mot stänkande vatten och fasta främmande partiklar som är större än 1 mm och att de tål dåliga väderförhållanden, särskilt på hösten och vintern.

  Behöver du praktiska råd om hur du kan dekorera inomhus med ljusslingor? Har du andra frågor gällande belysning? Vårt expertteam hjälper dig mer än gärna. Fyll bara i vårt kontaktformulär.

  Solcell dekorationslampa Cord Light rep 450
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.