Ljusslang

Flexibla och festliga ljusslangar

Inget lyser upp en fest bättre än en ljusslang. Den ger den perfekta inramningen vid högtider och festliga begivenheter och en ljusslang med LED erbjuder överlägsen flexibilitet jämfört med andra ljuskällor.

En ljusslang består i regel av många små lampor i en vadderad slang som kan böjas åt alla håll, rullas samman, lindas runt stolpar eller räcken – meter efter meter. Detta gör ljusslangen till ett självklart val när du ska lysa upp mörka vinklar och vrår eller dekorera inför trädgårdsfesten eller julfirandet.

Lys upp vad som helst, hur som helst

Slangarna finns i flera olika längder – ända upp till 45 meter – vilket ger möjlighet att täcka praktiskt taget hela huset med dekorativ belysning. En ljusslang med LED har i regel en kapslingsgrad lämpad för utomhusbruk och finns med lampor i färger som passar för alla tänkbara tillfällen. Flexibiliteten och LED-tekniken gör att du kan tvinna ljusslangar runt lyktstolpar och räcken, hänga upp dem under takskägget, lägga dem längs terrasskanten, under trappor eller på hyllor, längs ett staket eller till och med runt skorstenen! Vi har dessutom praktiska solcellsdrivna ljusslangar med LED vilket är goda nyheter både för miljön och för plånboken.

Praktiska ljuskällor utan montering

En ljusslang är inte bara ett bara ett dekorativt inslag i hemmet, den fyller flera funktioner. Genom att den kan ringlas på de mest svåråtkomliga platser kan den användas till att sprida ljus på utställningshyllor, under takskägget, längs en mörk källartrappa, under bardiskar eller andra platser där det är svårt att montera annan typ av belysning – eller på områden dit belysningen från taklampor og vägglampor inte når fram. Allt du behöver göra är att ansluta den ena änden av ljusslangen till eluttaget och sedan placera LED-ljusslangen längs en list, bakom en kant eller under ett trappsteg. En ljusslang kan enkelt fästas med klamrar eller tejp.

Perfekt för utomhusbruk

En ljusslang passar även perfekt för utomhusbruk, till exempel runt en damm och en rabatt. Döljer du LED-slangen bakom en mur kan du belysa detaljer i trädgården på ett diskret och dekorativt sätt utan att du behöver montera upp lampor eller lyktor. Vill du dessutom framhäva detaljer som till exempel större buskar eller träd kan du enkelt kombinera ljusslangen med utomhusspotlights och andra lampor med jordankare.

Ljusslang som dekoration

Ljusslangar är flexibla, effektiva och stämningsskapande:

  • Flexibla:LED-ljusslangar kan böjas åt alla håll och rullas ihop. Det gör det möjligt att enkelt komma åt där det är svårt att montera annan belysning.
  • Slitstarka:Tack vare gedigen vaddering lämpar sig de flesta ljusslangar för utomhusbruk och tål både väder och vind.
  • Stämningsskapande:En ljusslang skapar perfekt stämning vid alla fester och högtider och finns även med färgade ljus.
  • Energieffektiva:LED-tekniken gör att du sparar massor av el jämfört med traditionella ljuskällor. Det finns även solcellsdrivna ljusslangar.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.