Julgranar

Dans kring LED-julgranen …

Julgranen är en av våra mest älskade jultraditioner. Ändå kan det uppstå animerade diskussioner kring saker som när granen ska pyntas, om den ska pyntas med flaggor och om glittret ska hänga vågrätt eller lodrätt. Men en sak är de flesta eniga om: en gran ska ha belysning och en stjärna eller en spira i toppen.

Traditionellt har äkta naturgranar varit det vanligaste inslaget i svenska hem, men under senare år har plastgranen blivit alltmer populär. Hos oss hittar du dekorativa och naturtrogna LED-julgranar i plast för såväl inom- som utomhusbruk, i stora och små modeller och i olika färger. Vad sägs om en stilrent vit julgran till exempel? Våra plastjulgranar levereras dessutom med energisnåla LED-lampor som ger ett vackert och stämningsfullt uttryck oavsett om du ställer granen i vardagsrummet eller i trädgården.

Nu slipper du granbarr fram till påska

Advent är för de flesta en mycket bråd tid då man ska hinna med att storstäda, handla julklappar, baka lussekatter, pynta och fira lucia. Då gäller det att hushålla effektivt med tiden! Några av fördelarna med att välja naturtrogna plastjulgranar är att de är allergivänliga, kräver extremt lite underhåll och ser lika fina ut efter jul som före. Det betyder att du slipper besväret med att köpa och släpa hem en julgran, vattna den och det ständiga dammsugandet av granbarr (fler och fler varje dag), något som ger dig extra tid att trilla köttbullar och lägga in sill istället.

LED-julen dansas in

En trend under senare år har varit att dekorera våra granar med levande ljus, som förr i tiden. Det är dock väldigt farligt och utgör en stor brandrisk. Våra konstgjorda julgranar är utrustade med energieffektiva LED-lampor som skapar en stämningsfull belysning både inom- och utomhus. De avger ett vackert varmvitt sken och minimalt med värme, vilket gör dem avsevärt mindre brandfarliga i en julgran. Lamporna har dessutom längre livslängd än vanliga glödlampor och bidrar därmed till att minska elförbrukningen.

Lite kunstig juletre til uteområde

Vi erbjuder en rad olika plastjulgranar och stjärnor att sätta i toppen. Och med julgranen på plats i vardagsrummet och lite extra julpynt som pricken över i:et är det bara att luta sig tillbaka och hälsa julen välkommen. Bläddra igenom vårt stora sortiment för att hitta den julgran du tycker är finast!

Fördelar:

  • Lika fina inne som ute: Hos oss hittar du plastjulgranar som skapar den perfekta julstämningen och lyser upp lika fint oavsett om de står i vardagsrummet eller utomhus.
  • Energisnåla lampor: Våra plastgranar är utrustade med brandsäkra LED-lampor som är mycket energieffektiva och håller länge.
  • Ekonomiska: Eftersom du slipper köpa ny julgran varje år är en plastgran en god investering som lönar sig i längden. Med en energisnål belysning gör det vår julgran i plast grön på mer än ett sätt.
  • Minimalt med underhåll: Plastjulgranen barrar inte och behöver inte vattnas utan förbli lika fin och grön – jul efter jul.
  • Något för alla smaker: Hos oss hittar du ett brett urval av LED-julgranar och stjärnor att ha i toppen. Välj mellan flera storlekar, utföranden, former och modeller för att hitta just din favorit!

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura
08-44 685 068

mån-fre. 9 till 17

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

100 kr Rabattkod

*Giltig till den 31.12.2018 vid ett beställningsvärde om 500 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.