Maritima lampor med havsstil

Stämningsbelysning med nyanser av blått, trä och rep

Vind i håret och frisk havsluft på kindernna- när du väl har varit där kommer du inte att glömma synet av den grova Nordsjön och det stormiga Atlanten. Skäl nog för att ta med dig atmosfären vid havet i dina egna fyra väggar. Till exempel med ljus i blå toner som havet, med träelement som båtplankor eller med rep och rep. Ankarmotiv, fyrar och rattar kan också enkelt integreras i armaturdesign.

Maritima bordslampor

Atlantikflair för inomhus

Det massiva träbordet eller den rustika byrån är den perfekta scenen för bordslampor i maritim stil. Blåfärgade glaslampor kommer till sin rätt såväl som ljusdesign med rep, ankare eller sjöstjärna.

Bordslampor

Taklampor i maritim stil

Semesterminnen väcks

Koordinering av den allmänna belysningen med en maritim atmosfär - detta görs bäst med lampor som hyllar sjöfart med ratt eller med modeller som ser ut som båtlampor med gitterfästen.

Taklampor

Maritima vägglampor

Dagdrömmar om ditt senaste strandbesök

Kombinera en blå skärm med en träbas, låt ljuskällan hänga från ett rep eller häng ett skeppshjul på väggen med en karta över världshaven - den maritima lampdesignen är perfekt!

Vägglampor

Maritima pendellampor

Seaside-Flair pur!

Maritima pendellampor passar in i den nordiska moderna interiören och i den rustika loftflairen. Beroende på din smak kommer subtila blå nyanser till spel eller mönster som är beroende av sjöknutar och starka rep - i perfekt harmoni med glödlampor!

Pendellampor

Golvlampor i maritim stil

Ta med strandpromenaden in i vardagsrummet

Sand, sanddyner och bakom dem det blå havet! Vi bevarar denna lugnande, lugnande syn för hemma med golvlampor i hisnande blått, med grov skog och marina rep i kombination med textilparaplyer i beige som stranden.

Golvlampor

Ljusslingor

Åh, min sommarträdgård!

Vi gör sommarträdgården, särskilt balkongen och terrassen, ännu mer behaglig med ljusslingor. Om ett rep eller en gitterlampa spelar in rör sig en maritim atmosfär in i skymningen.

Ljusslingor

Maritima utomhus vägglampor

Känslan av kuststäder

Gör stigarna runt huset ljusare och säkrare med maritimt yttre väggbelysning och skapa känsla för Nordsjön! Modeller av mässing och koppar är perfekta för detta, helst som havsvattensäkra versioner för användning nära kusten, som bildar en patina på grund av den salta luften.

Utomhus vägglampor

Rustika gallerlampor

Välkommen ombord!

Vi känner till nätlampor från gamla skärare, fyrar och kustregioner i allmänhet. Runt huset eller vid trädgårdshuset återkommer känslan av vår sista semester vid havet med dessa och låter oss njuta av minnen när skymningen börjar..

Gallerlampor

För bruk nära kusten

Experttips

Om du bor nära kusten bör du använda saltvattenbeständiga modeller för utomhusbelysning som är rost- och korrosionsbeständiga. På grund av den salta luften utsätts lamporna runt huset för starkare väder än längre in i landet.

Saltvattenresistenta lampor

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.