GX53 LED-lampor

GX53 LED-lampa

Den perfekta ljuskällan i kompakt format

GX53 LED-lampor är det moderna alternativet till den gamla GX53-lågenergilampan. Och tack vare deras kompakta format ser de bra ut var som helst, från ett hem med modern eller minimalistisk design till utomhusväggar, terrasser och stigar.

Letar du efter ett diskret belysningsalternativ som ser både coolt och snyggt ut? Lägg till GX53 LED-lampor i din korg.

Vad är GX53 LED-lampor?

GX53 LED-lampor är det moderna alternativet till kompakta GX53-lågenergilampor. Med GX53-lampan är avståndet mellan de två stiften 53 mm och den fixeras i sockeln genom att vridas medurs.

GX53-lågenergilampor är också kända för sin låga höjd, med många äldre modeller som bara är 25 mm. Men tack vare LED-teknik kan de nu göras ännu plattare - vilket är perfekt för de som vill ha en minimalistisk inredning.

Och eftersom många lampor fortfarande har GX53-socklar finns det kompatibla GX53 LED-alternativ som har en längre livslängd och kan avsevärt minska dina elräkningar.

Fumagallli vit markspot
GX53 LED-lampor kan användas ...
Sylvania Micro Lynx LED-lampa
... med varje GX53-sockel.

Var används GX53-lampor?

Användningen av enskilda GX53-lampor inomhus har blivit mindre vanligt, främst på grund av populariteten av fasta LED-lampor. Men det betyder inte att de inte längre är populära. GX53-lampor används fortfarande flitigt utomhus, exempelvis i infällda tak- och vägglampor och golvbelysning på uteplatser och gångvägar.

Giuseppe Outdoor taklampa LED
Fumagalli Boden-inbyggnadslampa graa
Gelmi EL LED IP66 utomhusvaegglampa svart

Tre exempel på var GX53 LED-lampor kan användas.

Behöver du råd om GX53 LED-lampor eller andra LED-alternativ? Har du andra frågor gällande ljuskällor eller belysning? I så fall kan du kontakta vårt expertteam som alltid ser fram emot att svara på dina frågor. Ring idag på 08-44 685 068 eller kontakta oss via e-post.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.