Stolpar med eluttag

Våra rekommendationer från denna kategori

  Pollare med eluttag

  Allt från en eluttag dold i en sten till smarta adaptrar

  Surfa på datorn utan att tänka på batteriet, grilla på elgrillen i trädgårdens mysigaste hörn, skapa stämning på trädgårdsfesten med en utomhusgolvlampa eller ladda mobilen: Eluttag är lika praktiska utomhus som inomhus

  stickkontakt

  Vad utmärker ett eluttag för utomhusbruk?

  Eluttag för utomhusbruk har en högre IP-kapslingsklass, minst IP44. Du ska aldrig använda ett eluttag som är avsett för inomhusbruk utomhus.

  Några eluttag för utomhusbruk är till och med utvecklade så att de smälter in i omgivningen. De kan exempelvis se ut som stenar som ska öppnas för att kunna använda stickkontakten.

  Vad är en elstolpe?

  En elstolpe är en fast monterad pollare med eluttag för utomhusbruk som påminner lite om en väglampa. Det finns också elstolpar som faktiskt lyser. Sådana elstolpar har en hög IP-kapslingsklass och en stilren design, exempelvis i rostfritt stål.

  stickkontakt
  stickkontakt

  Hur kan en timer användas utomhus?

  Det finns elstolpar för utomhusbruk med en integrerad timer som automatiskt kopplar apparater från och till vid en bestämd tid. Det finns även separata timer för utomhusbruk med en högre IP-kapslingsklass som kopplas i ett eluttag.

  Hur fungerar ett petskydd på ett vägguttag?

  Ett petskydd på eluttag inomhus minskar risken för farliga elstöt för barn och även djur. Detta är viktigt, eftersom vägguttag ofta befinner sig nära golvet och lätt tillgängliga för både människor och djur.

  stickkontakt
  stickkontakt

  Vilka funktioner har smarta eluttag?

  Med smarta smarta eluttag kan du integrera din favoritgolvlampa i ditt smarta hem. Den smarta adaptern kopplas i vägguttaget och lampan i adaptern. Sedan kan lampan styras från mobilen.

  Det finns smarta eluttag för alla kända system.

  Vill du veta mer om eluttag för inom- och utomhusbruk eller har du andra frågor som rör belysning? Vår kundtjänst hjälper dig. Ring 08-44 685 068 eller använd kontaktformuläret.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

  Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

  Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

  15% Rabattkod

  *Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.