Smart hemlarm

Smarta hem larmsystem - så att ditt smarta hem också förblir smart

Vårt hem är vår fästning. Där känner vi oss trygga och säkra. Speciellt när vi har installerat ett pålitligt inbrotts- och faroskydd. I bästa fall ska det meddela oss om vi har stängt alla fönster och dörrar när vi lämnar hemmet. Eller om någon försöker få tillgång till våra privata utrymmen. Larmsystemet för det smarta hemmet är anslutet till smarttelefonen, och meddelar oss därför alltid direkt när det finns risk för fara. Även när vi inte är hemma för tillfället.

Hur fungerar smarta hem larmsystem?

Är du orolig för att allt detta kommer att bli alldeles för dyrt? Det är relativt och fördelarna är enorma. Bra att veta: Det finns ganska avancerade smarta hem larmsystem som kräver planering och kabeldragning. Men det finns också några som är enkla att installera och ställa in - med trådlös radioteknik. Och det är precis vad du hittar i vår butik, enligt mottot: "Trådlöst istället för kabel".

Vill du veta mer? Såhär fungerar det: Som regel är en larmcentral ansluten till andra komponenter som sensorer eller sirener. Statusen kan sedan efterfrågas via smarttelefonen med hjälp av appen, eller om du får ett larmmeddelande. Dessa system skyddar inte bara mot inbrott, utan varnar också för brand och vattenläckor.

smart larm

Vilka system är smarta hem larmsystem kompatibla med?

Larmsystem fungerar vanligtvis via kontrollcentraler och inte direkt via en röstassistent. Vissa system erbjuder dock möjlighet att integrera en röststyrd assistent som Amazon eller Google Home. Vår kundtjänst hjälper dig gärna med detta. Kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna nedan.

Vilka komponenter finns det för larmsystem?

Om man installerar larm ska man göra det ordentligt, och då är frågan om ytterligare komponenter berättigad, med vilka du kan uppgradera ditt smarta larmsystem.

Om man installerar larm ska man göra det ordentligt, och då är frågan om ytterligare komponenter berättigad, med vilka du kan uppgradera ditt smarta larmsystem.

Och det finns faktiskt ett antal av dem, inklusive:

 • Dörr- och fönsterlås
 • Glaskrossdetektor
 • Rörelsesensor
 • Inomhus- och utomhussirener
 • Rök- och värmelarm
 • Vattensensorer
 • Radiofjärrkontroll
 • Live-videoövervakning
 • Multifunktionslarm
 • Termostat
 • Elektroniska reläer

Har du frågor om enskilda komponenter eller har du inte hittat det du sökte? Då kan du få hjälp av våra erfarna kundrådgivare. Kontaktuppgifterna hittar du i slutet av den här guiden.

Finns det också kompletta uppsättningar?

Vill du inte behöva ställa in allt, utan istället ha det färdigt så snabbt som möjligt? Allt praktiskt bör ingå direkt, utan att du själv måste vara expert? Det är förståeligt och också genomförbart.

smart larm
smart larm

Vad ska du vara uppmärksam på när du använder larmsystem?

Särskilt viktigt, så att det smarta larmsystemet gör sitt jobb: Det måste ha installerats korrekt och även ha testats. WLAN-nätverket och andra anslutningar bör också vara väl säkrade. Är det för komplex? Då hjälper naturligtvis våra erfarna kundrådgivare gärna till. Här kommer du till vårt kontaktformulär.

 • Fraktfritt från 500 kr*
 • Gratis retur inom 50 dagar
 • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.