terasslampor

Mysiga lampor till sommarterrassen

Äntligen är det dags att spendera lite tid utomhus - helst i den egna trädgården! Att dekorera sommarterrassen som ett andra vardagsrum resulterar i många härliga sommarkvällar. Olika stämningsbelysning på balkongen och terrassen kommer definitivt att förbättra de många trevliga stunderna utomhus. Här är en trivselfaktor garanterad !

Med ljusslingor och lyktor och får man den härliga semesterkänslan. Särskilt i mörkret kommer en dekorativ lampa till sin rätt - oavsett om den placeras på verandan, hängs på parasollen eller på bordet. Terrassen blir inramad i en god atmosfär.

En pendellampa är en klassiker! Och om du har turen att ha ett tak att hänga i det, då är det bara att börja jakten. Pendellampor som är avsedda att användas utomhus skiljer sig från pendellampor för inomhusbruk. Pendellampor ger garanterat mysiga stunder utomhus.

Det som fungerar i vardagsrummet är också ofta något som fungerar på terrassen - så länge vädret tillåter förstås. Att dekorera ett mysigt läshörn utan att behöva vara beroende av solen kan definitivt göras utomhus. För detta ändamål passar en golvlampa bäst, naturligtvis i kombination med en bra stol.

Äta middag på verandan med familj och vänner - det är sommar med ett stort S! Se till att du har bordslampor som kan placeras på matbordet utomhus, så att du kan tydligt se den utsökta maten. Dessa lampor kan också vara snygga komplement på balkongen och terrassen.

Väggen på terrassen och balkongen ger en perfekt möjlighet för trevlig belysning på kvällen. Sätt stolar och bord bredvid väggen och njut av skymningen och kvällen med goda vänner.