Terrassbelysning

Stilfull belysning med infällda spotlights, solcellslampor, jordspettlampor och mycket mer.

Terrassen har för länge sedan blivit ett andra vardagsrum i många hem. Det är inte mindre imponerande när det gäller belysningen: den är utrustad med den senaste LED-tekniken, och ofta med rörelsesensorer. Dimbara lampor eller indirekt belysning skapar en mysig atmosfär på kvällen. Det finns ett brett utbud av uteplatsbelysning i olika stilar - från moderna, eleganta lampor till orientaliska och retro.


Det är kombinationen som gör det!

Det perfekta belysningskonceptet för terrassen

För att ge terrassen perfekt ljus för de mysiga kvällstimmarna i skymningen är en kombination av olika typer av armaturer den bästa lösningen: beroende på personlig smak kan golvlampor till exempel användas för att rama in terrassen, medan vägglampor kan komplettera med extra ljus om det behövs. En golvlampa vid sidan av ett bord tillför flair. Och vad som inte får saknas är dekorationslampor - från lyktor till ljusslingor och bärbara bordslampor med uppladdningsbara batterier!

Stämningsfull inramning

Markspots till terrassen

En infälld golvstrålkastare kommer sällan ensam! De praktiska armaturerna är integrerade i marken vid uteplatsens ytterkant och ger inte bara en behaglig accentbelysning utan även orientering. Detta gör att övergången till gräsmattan, som ofta också är ett litet steg, blir perfekt synlig.

Se mer

Eyecatcher par excellence

Vägglampor för utomhusbruk

Våra vackraste designpjäser med starka färger, bombastiska storlekar eller ovanlig bearbetning i trendigt korgmakeri bevisar att vägglampor för terrassen är riktiga blickfångare. Även stämningsfulla i skymningen: smarta modeller med flerfärgsfunktion.

Se mer

It-Pieces för utomhusbruk

Få fram charmen i ditt vardagsrum med golvlampor

Det finns en typ av armatur som inte får saknas när det gäller att förvandla terrassen till ett andra vardagsrum utomhus. Vi talar om golvlampor i alla tänkbara utföranden, med kabel eller uppladdningsbart batteri. De kan placeras individuellt bredvid matbordet eller i kombination för att rama in terrassen och är en accent med stil!

Se mer

Rund stil-update

Klotlampor är ett Must-have till terrassen

Klotens geometriska form är en favorit bland armaturkonstruktörer - det gäller även utomhus. Vare sig direkt på marken, på en ram som golvlampa, som pendelarmatur från den täckta terrassen eller med en markspik för att placera i gräsmattan - den klassiskt tidlösa ljuskulan skapar en ljusstämning på terrassen!

Se mer

Med solens kraft

Stämningsfulla solcellslampor

Solcellslampor ger en mysig ljuskänsla på terrassen och balkongen. Som bärbara lyktor eller vindljus kan de placeras särskilt flexibelt på bord, golv och väggar. Med en praktisk markspik kan de sättas in i gräsmattan runt terrassen.

Se mer

Färg & flair

Med LED-lister

LED-lister är idealiska för balkonger och terrasser när det gäller särskilt effektiv, indirekt belysning. Som smarta varianter kan de lysa i ljusa färger och på så sätt ge liv åt varje trädgårdsfest. De är monterade på trappor och säkerställer även fotriktighet i mörkret.

Se mer

Kreativa höjdpunkter

Med lyktor runt terrassen

Om du vill göra din terrass inbjudande med ljus i skymningen kan du inte göra det utan lyktor. Från runda till cylindriska, från vita till färgglada, de är perfekta för väggar, buskar och räcken runt den mysiga uteserveringen i din egen trädgård.

Se mer

Light-to-go Chic

Lampor med uppladdningsbara batterier är praktiska och snygga

Placera bara armaturen där den behövs - utan eluttag. Armaturer med uppladdningsbara batterier erbjuder denna bekvämlighet. På terrassen ser de inte bara bra ut på bordet. De kan också användas som en ljus accent på golvet för att skapa ren sommarflair! Men var försiktig: beroende på IP-skyddsklass får du inte lämna armaturerna ute i regnet på natten!

Se mer

Praktiskt för trädgården

Stolpar med eluttag

Inget är mer irriterande än att inte ha tillräckligt med eluttag. En lösning är praktiska sockelpelare som kan placeras var som helst i trädgården och naturligtvis även på terrassen. Förutom strömanslutningar för flera enheter har vissa modeller även ljus.

Se mer

En sval bris på terrassen

Utomhusfläktar

När det är riktigt varmt på sommaren och det inte finns någon bris i trädgården ger fläktarna en behaglig kylning - bekvämt med fjärrkontroll. Allt som behövs för installationen är en täckt terrass eller balkong och en elanslutning. Förresten: Vissa fläktar kan också ge ljus!

Se mer


FAQ: Vanliga frågor om terrassbelysning

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.