Papperslampor

Varm ljusatmosfär

Papperslampor är filigrana och mångfacetterade! I vita och beiga nyanser har de lika mycket känsla av välbefinnande som i bruna toner, och de är helt hållbara på grundval av kartong och återvunnet papper. I ljusa färger ger de glada kontraster - inte bara i barnrummet. Beroende på behoven finns ljuskreationer av papper som tak-, hängande- och golvlampor. Till jul förstås som graciösa stjärnor.


Papperslampor uttrycker en mängd olika inredningsönskemål. En typisk japansk atmosfär kan uppnås med ljusa rispapperslampor med bambudetaljer, men också en skandinavisk atmosfär. De som följer den senaste trenden väljer en blandning som kallas Japandi. Lika populära är armaturer av Lunopal, som ser ut och känns som papper men är mycket mer robusta. De är lättare att rengöra och mycket stabilare i jämförelse, vilket gynnar livslängd och hållbarhet.

Papperslampor i japansk stil


Riktiga ljuskonstverk av noggrant handmodulerat papper dekorerar den japanska inredningen som graciösa ljusskulpturer. De som älskar och lever i denna inredningsstil kommer att bli entusiastiska över vita pappersarmaturer eller modeller i färgerna Eggshell och Champagne - i kombination med varmvitt ljus kan de knappast överträffas när det gäller trivsel.

Vårt urval

Golvlampor i papper


Det finns knappast något som gör en läshörna så mysig som en golvlampa. När den sprider sitt ljus genom en filigran vikta skugga finns det en akut risk att du helt enkelt glömmer bort tiden med din favoritbok. Beroende på smak finns golvlampor med pappersskärm som båglampa eller som en vanligtvis vertikal variant.

Vårt urval

Pendellampor i papper


Det är ingen hemlighet att en pendelarmatur ger ett särskilt mysigt och individuellt intryck i alla bostadsområden. Oavsett om det är ovanför matbordet, sittplatsen, sängbordet eller i entrén: pendelarmaturer formar hela rummets karaktär med sin stil. Som pappersversioner understryker de materialets mångfald när det gäller färgning och formspråk.

Vårt urval

Taklampor i papper


Taklampor av Lunopal i enfärgat vitt med filigran tränoter passar mycket bra till japansk stil. Men lampskärmar av tapeter med blommönster ger också variation i belysningsdesignen. Ett plus i form av kreativitet och en välkommen förändring för passionerade inredningsarkitekter.

Vårt urval

Papperslampor till barnrummet


Papperslampor är idealiska för tryck i alla färger. På så sätt är de både en rolig faktor och en höjdpunkt i barnrummet. Upplyst av varmt vitt ljus blir favoritdjur, enhörningar, pirater, fotboll & co. en speciell fokuspunkt i de små barnens mysiga rum. Perfekt även som en kreativ och ovanlig present till barn.

Vårt urval

Pappersstjärnor till julen


Julstjärnor i papper är ett måste under vintersäsongen. Precis som älglampor och ljusfigurer är de en del av adventssäsongen och skapar en mysig och festlig atmosfär. Julstjärnor i papper finns i vitt eller beige, men de kan också visa sina färger - till exempel i mörkt vinrött eller guldgult.

Vårt urval

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.