Murano lampor

Ett traditionellt hantverk för en sofistikerad belysning

Lampor med Murano-glas har en lång tradition. Den venetianska glasblåsningens historia går tillbaka till 1200-talet, då man av rädsla för bränder förflyttade hantverket från Venedig till ön Murano. Sedan dess har ett stort antal glasföremål skapats av denna speciella kombination av ingredienser - från skulpturer till speglar, serviser och smycken till ljuskronor och lampor.


Eleganta taklampor

Enkel elegans eller pompösa statements med gyllene ornament - båda är möjliga med taklampor i Murano-glas. Den som bestämmer sig för att använda sig av dessa sofistikerade lampor från Italien i sitt hem kommer att njuta av det harmoniska ljuset och den atmosfär som det skapar under lång tid.

Hitta din Murano lampa

Retro bordslampor

70-talet och Murano-glas - den här kombinationen får oss att tänka på generösa geometriska former och framför allt den berömda svamplampan. Placerat på ett sidobord eller en byrå resulterar de här lysande höjdpunkterna i italiensk stil och en varm, inbjudande och raffinerad atmosfär.

Hitta din Murano lampa

Antika vägglampor

Finns det något bättre sätt att försköna dina väggar än med handblåsta lampor i murano-glas? Traditionell glasblåsning hjälper inredningsentusiaster att skapa mycket olika modeller - var och en på sitt eget sätt med en unik ljuseffekt och ljusfördelning. Mönstren på väggen är bara en del av det totala konstverket!

Hitta din Murano lampa

Eleganta pendellampor

Inget ramar in ett ädelt matbord så elegant som pendellampor i Murano-glas. Det finns också modeller med flera ljuskällor och lika många enskilda ljuskällor - beroende på bordets form och längd kan lämpliga, skräddarsydda ljusaccenter placeras.

Hitta din Murano lampa
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.