Lampor i lantlig stil

Lampor i lantlig stil

Cottage-Chic är inte bara en trendig stil på landsbygden. Den trendiga evergreen som kallas cottage finns också i kärleksfullt inredda lägenheter i staden. I sin moderna design ligger den mycket nära Skandi-stilen - så det finns utrymme för flytande övergångar.


Vad är typiskt landshus chic?

Ljusa träslag och inslag av glas och keramik gör att den sticker ut.


Modern cottage chic kan beskrivas som den trendiga hygge-stilens bror på landsbygden. För även här handlar det om en mysig effekt med mycket trä. Varma glasaccenter, lekfulla keramikdetaljer och solida metallelement är något som du inte får missa i lantlig stil.

Upptäck nu

Kök à la Cottage-stil


Det typiska köket på landet kan inte klara sig utan keramiska lampor. Perforerade mönster som skapar ljus- och skuggspel på väggarna är särskilt vackra. Trälampor är också vackra i köket, de ger naturlig mysig känsla.

Till kökslamporna

Upptäck nu

Lantlig stil i vardagsrummet


Rustika bjälkar och knarrande golvbrädor - det är så du föreställer dig ett mysigt vardagsrum på landet. Lampor av trä, glas och ljusa textilskärmar passar utmärkt ihop. En golvlampa bredvid en fåtölj eller soffa kan de användas för att skapa harmoniska ljusöar för avkoppling.

Till vardagsrumsbelysningen

Upptäck nu

Ljuskronor i lantlig stil


Solitt, jordnära, rustikt - det är några egenskaper som kännetecknar de populära landshuslamporna. Vad passar bättre in än en ljuskrona av tungmetall? De som vill ha det särskilt rustikt bör överväga en modell med glascylindrar som påminner om flimrande stearinljus.

Till ljuskronor

Upptäck nu

En exteriör i lantlig stil


Solida material i lantlig stil är predestinerade för trädgården. Rustika metalllyktor dekorerar grova tegelväggar på ett underbart sätt. Gångbelysning med lanternor i rostlook gör också att alla besökare får en känsla av klassisk landsatmosfär.

Till utomhuslampor

Upptäck nu
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.