Bruna och jordnära toner

för en varmare ljusatmosfär

Från mjuk beige till djupbrun skapar jordtoner en fantastisk atmosfär - speciellt i samband med ljus. Lampskärmar i jordfärger - med varma röda, beiga och gula nyanser - ser naturliga ut och kan kombineras väl med trendiga material såsom trä och betong. De kan också kombineras harmoniskt med nästan vilken färgton som helst.

Mousse

Behaglig och stämningsfull


En mörkbrun, som påminner om chocklad mousse, skapar en känsla av säkerhet och stabilitet i inredningen - passar perfekt för mysiga tider när som helst på året.

Shoppa lampor i Mousse färgen

Mellow Mix

En härlig blanding


Detta är lampor med flera lampskärmar som påminner om färgglada höstlöv. Med individuella nyanser som kombinerar jordtoner från ockergul till orange till rödbrun, skapar de ett stämningsfullt blickfång.

Shoppa lampor i Mellow-Mix

Camel

Mjukt, naturligt utseende


Camel är en äkta klassiker bland jordtonerna ochpåminner om doftande vaniljcappuccino, kombineras särskilt bra med svarta eller ljusbeiga toner.

Shoppa lampor i Camel stil

Eggshell

Den eleganta vitfärgen


Lampskärmar i den moderna nyansen av äggskal eller champagne, skapar en touch av elegans i en tonad stil - och passar särskilt bra med träaktiga, mörkbruna färgtoner för en harmonisk kombination.

Shoppa lampor i äggskalfärg

Brunt

En klassisk och varm färg


Bruna toner från ljusbrun till mörkbrun ger hemmet en varm och mysig känsla. Bruna lampor i kombination med varmt vitt ljus garanterar en god atmosfär - från den bruna taklampan till nattlampan i brunt.

Till kategorin
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.