Julebelysning trends

Strålande julmagi

Energibesparande och mysig på samma gång


Mysig Skandi-flair


Klassisk-nostalgisk ljusstämning


Glittrande utomhuslampor


Lysande LED-julpynt


Evergreen julgran


Magiska julstjärnor


Ljusslingor från klassiska till smarta


Checklista: energibesparande julbelysning

LED i stedet for glødepære

LED istället för glödlampa

Ofta har vi använt våra juldekorationer i många år - ibland till och med ljussträngar med glödlampor eller julstjärnor med halogenlampor, till exempel. Då är det värt att byta till LED för att spara upp till 90% energi. Det är mycket möjligt att hela julbelysningen inte förbrukar mer el än vad en enskild dekoration gjorde tidigare.

Sluk lyset

Släck ljuset

Vi har länge tagit hänsyn till detta när det gäller belysningen i hemmet: om ljuset inte behövs, t.ex. i rum där vi inte vistas eller i gångar, släcker vi det. Detta fungerar även med julbelysning. Vi begränsar hur länge de är upplysta, t.ex. genom att släcka dekorationerna på natten.

Automatisk slukning

Automatisk släckning

För att vi ska kunna slumra till i soffan utan att behöva tänka på att släcka ljuset har många moderna julprodukter en inbyggd timer som automatiskt släcker ljuset efter t.ex. 6 timmar - och tänder det igen efter 18 timmar. Separata timers eller en integrering av belysningen i Smart Home gör det möjligt att göra en ännu mer exakt inställning.

Tidløs julepynt

Tidlös julpynt

Hållbarhet i stället för kortvarighet: När det gäller julbelysning väljer vi också objekt som vi ser fram emot nästa år. Moderna juldekorationer är utformade för att hålla i många år - t.ex. den tidlösa Skandi-designen. Det minskar avfallsproduktionen och skonar därmed vår miljö.

Fornybare råmaterialer

Förnybara råvaror

Armaturer tillverkade av förnybara råvaror också inom julbelysning skapar snygga dekorativa skapelser av papper, trä, rotting eller jute som utstrålar hållbar julmagi.

Netværk og fjernbetjening

Nätverk och fjärrbetjäning

Du är bjuden på middag och har glömt att släcka ljuset hemma: Det är då som juldekorationer som är kopplade till det Smarta Hemmet kommer in i bilden, och kan ställas in oavsett plats, till exempel en julstjärna med Smart Plug.Detta är en adapter mellan kontakten och uttaget som gör stjärnan till en del av det smarta hemmet.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.