Förtrollande ljusstämning

i hemmets winter wonderland

Julen står för lugn och sinnesnärvaro, för att vara tillsammans med nära och kära och framför allt för varmt, mysigt och strålande ljus! När dagarna blir kortare och kortare i advent ger stjärnor och upplysta träd oss glädje och förväntan i vår vardag. Och även efter juldagarna fortsätter den goda stämningen från juldekorationerna att följa med oss genom vintern.


Monokrom elegans

Julbelysta vardagsrum i varma färgtoner


Den moderna jullooken: monokrom elegans med vita stjärnor och iskristaller, reducerade former och accessoarer i metalliska nyanser. Det varmvita ljuset, som perfekt avrundar den moderna designen, garanterar julens mysighet. Ett förtrollande tillägg till det stora julsortimentet, som du kan hämta inspiration från i all oändlighet. Festlig stämning garanterad!

Upptäck julpynt inomhus


En fantastisk juletid

Skapa julstämning med naturligt ljus


Traditionnelt grönt eller täckt av vit snö med massor av ljus - det är så här konstgjorda julgranar utrustade med varma glittrande juleljus ger en vinterkänsla i våra vardagsrum. I kombination med stjärnor och julgranskulor i jordnära naturtoner och kransar av naturmaterial skapas varma och mysiga accenter.

Upptäck vårt urval av julgranar


Traditionell julpynt - klassisk röd

Must-have - julstjärnan


Julminnen från barndomen kommer garanterat att väckas med den här glödande röda dekorationen. Från sammetslena julstjärnor till gunghästar och nötknäckare - den varma, livfulla färgen är starkt förknippad med den mysiga vintersäsongen, vilket gör den till en absolut klassiker. När doften av småkakor sveper genom rummen en eftermiddag och ljusen lyser mjukt till julens ljud infinner sig förväntningsglädjen.

Upptäck julstjärnor


Winter Wonderland

Julbelysning runt huset


När balkongräcket är täckt av varma lampor, julgrans silhuett glittrar i trädgården och rävar, renar och ekorrar väntar på alla gäster vid husets entré, är julen äntligen här. Med smarta och klassiskaljusslingor kan allt från fönstret till trädgårdsskjulet bada i stämningsfullt vinterljus. En klassiker med tradition: den festliga, skinande dörrkransen som inleder vintersäsongen.

Upptäck julpynt utomhus


  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.