TIPS SMART HOME

Eftermontering av smart värmekontroll

Ett smart värmesystem är bekvämt, säkert - och ekonomiskt! Tack vare intelligenta, datadrivna och närvaroberoende radiatorer används värmeenergi mer effektivt. Detta sparar pengar och skyddar vår miljö - även i hyreslägenheter där strukturåtgärder för att spara energi annars är svåra att ta itu med. De smarta termostaterna tas helt enkelt med dig när du rör dig.

Dessutom ger en smart värmekontroll en lugnande känsla - ”Stängde jag av värmen i morse?" Det räcker med att titta på mobiltelefonen. Om inte, korrigeras det med ett fingertryck.


Fördelar med smart uppvärmningskontroll

Enkel installation

Enkel installation

Att göra en kylare smart och lära känna fördelarna med intelligent värmekontroll är möjlig var som helst.

Remote Control

Remote Control

På kaféet eller på jobbet: temperaturen syns alltid via appen och inställningen kan ändras när som helst.

Programmerad uppvärmning

Programmerad uppvärmning

Scheman reglerar rumstemperaturen automatiskt, t.ex. på morgonens bad och frukost rutin.


Intelligent fönstersensor:
Uppvärmningskontroll från Homematic IP och Rademacher

De smarta ställdonen från Homematic IP och Rademacher reglerar temperaturen enligt invånarnas önskemål - när som helst och helt automatiskt. Manuell kontroll direkt på den smarta radiatortermostaten är också möjlig.

Och kombinationen med dörr- och fönstersensor maximerar också energibesparingarna: om ett fönster öppnas reglerar radiatorn i rummet automatiskt värmeeffekten nedåt och uppåt igen när fönstret stängs.


  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.