Belysningstrender 2022

Lys i harmoni med olika stilar

Vissa belysningstrender är riktiga evergreens och kommer att följa med oss även 2022: Vi pratar om minimalism, Skandi-look, retro-flair och naturlig chic. Maximalism chic och fransk stuga-stil kommer att ge en frisk fläkt nästa år. Dessutom ger "Aura of Asia" och "Mix of Materials" våra interiörer en förtrollande ljuskänsla. Armaturer som tillverkas under rättvisa arbetsvillkor av hållbara material i regionala fabriker är också mycket populära. Sist men inte minst kommer belysningsidéer som framstår som riktiga konstskulpturer att vara populära.

Belysningsidéer i förnybara råmaterial

Mot bakgrund av hållbarheten

Trenden för armaturer går mot hållbara, rättvisa och miljövänliga produkter. Armaturer med energibesparande LED-teknik och tillverkade av förnybara eller återvinningsbara råvaror präglar vår inredning under det nya året. Deras ursprung: tillverkare som producerar i försäljningslandet och som lägger stor vikt vid traditionellt hantverk och korta transportvägar. För transporten använder tillverkarna återvinningsbara förpackningar.

Shoppa hållbara lampor

Fransk ljusromantik

Fransk sommarstuga Flair

År 2022 kan vi på ett elegant sätt belysa våra vardagsrum med armaturer inspirerade av fransk sommarstuga stil. De som gillar det klassiska men samtidigt det snygga och mysiga kommer inte att kunna ignorera denna belysningstrend. Nyckeln till stilen: tygskuggan - helst i varma, jordnära nyanser av beige, brunt och äggskal. I harmoni med varmvitt ljus är detta de perfekta förutsättningarna för ett rumfyllande ljus som ger en god känsla.

Shoppa lampor i fransk, romantisk stil

Lampor Objects of Art

"Express yourself"

Denna nästan teatraliska belysningstrend ger oss en slogan: "Express yourself". Formgivarna går hela vägen med dessa belysningsskapelser och införlivar nästan konstnärliga, skulpturliknande tendenser som tar över rummet även i dagsljus. När ljuset lyser på kvällen visar det upp ljusspel och reflektioner som förtrollar oss och fördjupar hela interiören i en extraordinär känsla.

Shoppa ljusskulpturer

Lampor i imponerande storlekar

Maximalism

Alla som har stora rum kan börja det nya året med denna armaturtrend: Vi talar om ståtliga armaturer som är iögonfallande enbart på grund av sin storlek. Och när det gäller design har dessa lysande tungviktare också vad som krävs. Gemensamt för alla modeller är att de har en extraordinär ljuseffekt - dels tack vare pappersliknande, genomskinliga material eller snyggt böjda mönster, dels tack vare enkla skärmar som på ett behagligt sätt styr ljuset.

Shoppa lampor i stora storlekar

Lysande symfonier

"Elegant materialemix"

Materialemixet kommer tillbaka i 2022! Och helst i kombination med marmor. Det ädla materialet är en favorit tillsammans med akryl, opalglas och metall. Ljusa symfonier av stål, ek och textil ger variation. Det finns inga gränser för designernas fantasi, huvudsaken är att minst två material smälter samman för att skapa en ljuskreation!

Shoppa lampor i snygg materialmix

Ljusdesign med östlig Flair

Aura of Asia

Med lampor gjorda av bambu, trä och japanskt papper kan vi föra in känslan av det avlägsna Asien i vår inredning! Belysningsidéer som ser ut som kinesiska ätpinnar ger också en österländsk atmosfär känsla i våra hem och vardagsrum. Förutom harmoniskt vackert ljus ger trenden också lugn och ro.

Shoppa lampor med asiatisk flair
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.