Toppkategorier

Populära användningsområden

Lamp24 Professional | Den idealiska partnern för företagskunder

Bra belysning kräver en professionell samarbetspartner

Lamp24 Professional

Lamp24 Professional är den idealiska partnern när det gäller inköp av högkvalitativa lampor i alla kategorier och prisklasser. Teknisk rådgivning och belysningsplanering som är skräddarsydd för enskilda projekt och behov är en del av våra tjänster - särskilt för gastronomi, hotell, logistik, kontor, utställningsområden samt service- och handelsföretag av alla slag. Oavsett om projektet är litet eller stort utvecklar våra experter på ljusdesign optimala belysningslösningar direkt tillsammans med kunden, från förslag till plats och 3D-rendering.

Lamp24 Professional:
Rätt belysning för varje ändamål

Lamp24 Professional erbjuder investerare, byggare, arkitekter och elektriker rätt sortiment för just deras projekt, med ett urval från över 400 tillverkare.
Om du vill kan vi planera ditt belysningsprojekt - transparent och oberoende av våra olika tillverkare. Vi är flexibla och anpassar vårt erbjudande till ditt projekt!
Lamp24 Professional utgår från en individuell lösning som bygger på de tekniska och arkitektoniska förutsättningarna, men också på verksamhetens önskemål och budget. Det hela okomplicerat med en personlig rådgivare som utvecklar projektet tillsammans med dig.
Det är viktigt för oss att förstå och tillgodose dina specifika behov så att vi kan skapa ett framgångsrikt partnerskap.

Varför välja Lamp24 Professional? En överblick av dina förmåner:

  • Lamp24.se tillgodoser alla dina behov - från belysningsplanering till val av rätt produkter.
  • Stort sortiment med 1,2 miljoner artiklar i lager från över 400 varumärken
  • Upp till 50 % rabatt för företagskunder
  • Upp till 5 års garanti
  • Tillgång till en personlig rådgivare

De bästa referensprojekten från Lamp24 Professional

I över 20 år har vårt team av belysningsentusiaster redan genomfört många projekt. Coffee Fellows, Leonine och RhönEnergie är bara några av våra kända kunder som har litat på Lamp24 Professionals expertis. Läs mer om våra kunder och våra framgångshistorier.

Lamp24 Professional: starta ditt projekt med oss, utan förpliktelser

100 % kundorientering är mycket viktigt för oss . Detta synsätt ger många fördelar, t.ex. en garanti på upp till 5 år och särskilda rabatter på upp till 50 % för våra företagskunder. Genomför ditt belysningsprojekt framgångsrikt med Europas största nätbutik för lampor och belysning!
Vi är också alltid redo att hjälpa dig via telefon eller e-post:
Telefon: 08 44 688 652 (mån - fre. 09:00 till 17:00)
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.