Brevlådor

Brevlådor

Brevlådor i första klass

Visst är det en underbar känsla att få riktiga brev i brevlådan? Så varför inte passa på att fräscha upp din gamla brevlåda?

Oavsett om du föredrar en väggmonterad brevlåda i rostfritt stål eller en fristående brevlåda vid uppfarten, kommer du hitta vad du letar efter hos oss: förstklassiga brevlådor.

silver brevlada fran Radius

Hur monteras väggmonterade brevlådor?

Våra brevlådor monteras enkelt på utomhusväggar med vanliga skruvar och pluggar. Det bästa är att sätta upp den under ett utstickande tak eller något annat vind- och regnskydd. Ingen gillar blöta brev.

Vilka slags kuvert passar i brevlådan?

Alla våra brevlådor uppfyller måtten för standardbrev upp till C4-format (324 x 229 mm), vilket garanterar att alla viktiga dokument och tidskrifter får plats utan problem.

Vilken brevlåda rekommenderar ni?

Vilken brevlåda som passar ditt hem beror på husets stil och din personliga smak.

Men det betyder inte att vi inte har våra favoriter. Ta en titt på våra stilrena brevlådor i rostfritt stål, våra kolfärgade modeller med LED-ljus och rörelsevakt eller våra antika brevlådor med luckor.

Och är du en av dem som inte vill starta dagen utan din färska dagstidning har vi även brevlådor med specialutformade tidningsfack.

svart brevlada fran Juliana
Kolfärgad brevlåda med inbyggt LED-ljus och rörelsevakt.
brons brevlada fran Clayre&Eef
Antik brevlåda med lucka för enkel tömning.
silver brevlada fran Heibi

Vad är fördelarna med en brevlåda i rostfritt stål?

Brevlådor i rostfritt stål är bland de populäraste modellerna hos våra kunder.

Varför?

Rostfritt stål rostar inte och tål extrema temperatur bättre (du kommer inte att bränna dig när solen har gassat hela dagen). Ytan är även lätt att rengöra och kräver nästan inget underhåll.

Och det skadar inte att de är fruktansvärt snygga också!

Vilka alternativ finns det till väggmonterade brevlådor?

Om du tröttnat på din väggmonterade brevlåda kan du ta en titt på vårt utbud av fristående brevlådor.

Det enda du behöver tänka på när du väljer en fristående brevlåda är att kontrollera om den ska grävas ner i marken eller skruvas fast med en basplatta.

Vill du lära dig mer om våra brevlådor? Har du andra frågor om fristående eller väggmonterade brevlådor? I så fall kan du kontakta vårt expertteam som alltid ser fram emot att svara på dina frågor. Ring idag på 08-44 685 068 eller  kontakta oss via e-post.

silver brevlada fran Albert Leuchten
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.