Vägglampor utomhus

Låt din egen stil skina igenom med utomhusvägglampor

Utomhusvägglampor ger dig en klassisk och effektiv exteriörbelysning. Dessutom lyser de upp mörka vrår, ger hemmet en varm och trivsam inramning och sätter din personliga prägel på bostaden – så välj en design som reflekterar vem du är.

Vägglampor används ofta som basbelysning utomhus – på husväggen, garaget eller vid entrén. Vi har energieffektiva utomhusvägglampor med LED i en rad utföranden för olika användningsområden som elegant lyser upp ditt hem när mörkret sänker sig.

Skapa ett strålande första intryck

Första intrycket är viktigt. Det säger sig självt att det är trivsammare att mötas av en väl upplyst entré än att behöva famla i mörkret för att hitta ringklockan. Kombinerar du vägglampor utomhus med downlights och utomhusspotlights får du garanterat en belysning som ser till att dina nära och kära känner sig välkomna när de besöker dig. Rent stilmässigt förmedlar en vägglampa också ett intryck av vem du är och med vårt breda sortiment är det enkelt att hitta en vägglampa vars design passar din stil.

Sätt inte ditt ljus under skäppan

En vägglampa utomhus kan placeras både som belysning på terrassen och längs husväggen, men lampor vid entrédörren är ofta det första besökare och förbipasserande lägger märke till. Har du nostalgiska utomhusvägglampor i glas som påminner om svunna tider, säger det antagligen också något om hur inredningen ser ut i bostaden. Ett bra tips är därför att välja vägglampor utomhus som matchar din stil och inredning. Hos oss hittar du en rad lampor att välja mellan – från stilrena och moderna LED-lampor till lampor i klassisk skandinavisk design, vintage och maritima lanternor – så det är ingen risk att du inte kan hitta en lampa i din smak.

Lys upp vägen

Men din utomhusbelysning ska inte bara ge uttryck för din stil och smak, den ska också vara funktionell. Först och främst bör man ha en elegant och effektiv husnummerlampa, som säkerställer att gäster, brevbärare m.fl. enkelt hittar fram. Ett väl belyst husnummer kan dessutom även fungera som en bra ljuskälla vid porten eller entrén. Hos oss hittar du husnummerlampor med LED i en rad olika utföranden och storlekar.

Praktisk utomhusvägglampa

En vägglampa på vakt

Är du på jakt efter energieffektiv utebelysning, rekommenderar vi sensorstyrning. Detta gör att lampan tänds och lyser bara när den känner av rörelse inom ett visst avstånd från sensorn. Förutom att du sparar energi, är detta även ett effektivt sätt att avskräcka ovälkomna besökare efter mörkrets inbrott. Har du en stor tomt med flera uthus kan en batteridriven vägglampa med rörelsedetektor dessutom passa perfekt för att belysa platser där eluttag saknas. Vill du kombinera utebelysning och säkerhet rekommenderar vi även utomhusspotlights. Tänk på att vägglampor som inte sitter under tak måste ha en kapslingsgrad på över IP44, så att de tål regn.

Lys upp kvällarna på terrassen

Genom att kombinera vägglampor utomhus med taklampor, kan du försäkra dig om en perfekt belysning under sena sommarkvällar på terrassen. Om terrassen saknar tak kan du använda utomhusspotlights för att lysa upp träd och buskar och skapa en perfekt inramning för mysiga sommarkvällar.

Utomhusvägglampor:

  • Energieffektiv LED-teknik: Utomhusbelysning med LED förbrukar väldigt lite el jämfört med traditionella lampor och ger dig lika bra belysning.
  • Skapar en trygg inramning: Lyser upp mörka vinklar och vrår och kan utrustas med rörelsedetektor som sparar el och dessutom skyddar mot ovälkomna besökare.
  • Visar upp din stil: Utomhusbelysning handlar mycket om personlighet – välj en vägglampa som matchar din stil och sätter hemmet i god dager.
  • Kombinera med annan belysning: Vägglampor kan enkelt kombineras med downlights och spotlights för en komplett belysningslösning utomhus.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura
08-44 685 068

mån-fre. 9 till 17

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

kr 75 Rabattkod

*Giltig till den 31.12.2018 vid ett beställningsvärde om 500 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.