Drömlik julbelysning – dekorera julfesten med kreativa ljusidéer

På vinterkvällarna före jul när det är kallt och mörkt ute är det mysigt hemma att sätta sig i en bekväm stol med en varm kopp te. Men en mysig julatmosfär skapar du bäst genom en kreativ julbelysning. En fin julbelysning kompletterar din övriga juldekoration som till exempel egenhändiga julprydnader och naturligtvis din dekoration på julgranen, underbart. LED ljus som verkar som äkta ljus och flammar lugnande, ljusslingor som lyser charmerande, underbara julstjärnor eller en strålande julgransbelysning: Ljuset livar upp jultiden och gör det behagligt och mysigt i ditt hem.

Inspiration: Julbelysning

Var kan du ha julbelysning?

Julbelysning inomhus
Julbelysning utomhus

Julbelysning inomhus

På en fönsterbräda, på en byrå, på ett litet bord eller på julgranen: Dekorationen för inomhus är mycket mångfaldig. Säkert finns det flera hörn i ditt hem som, genom en strålande juldekoration, skulle kunna förvandlas till underbara ljusöar. Också ifall du skulle bara ha lite plats i ditt hem kan du dekorera det festligt och skapa en behaglig atmosfär genom diskret julbelysning här och där. Kanske på ett litet bord bredvid din mysiga stol?

Julbelysning utomhus

Men det finns många andra möjligheter. Just utomhus verkar juldekoration inbjudande och skapar en särskild julstämning bland fotgängare som promenerar och går förbi ditt hus och ser en festligt dekorerad tomt. På husfasaden, på balkongen eller på trappräcken eller i form av en lysande figur mitt i snön — julbelysningen för utomhus är lika mångfaldig som julbelysningen för inomhus.

Få en överblick över mångfalden av våra juldekorationer

Belysningen för jultiden är nästan oändligt mångfaldig och går långt utöver julgransprydnaderna. Vart år kommer det ut nya överraskande produkter som berikar vår traditionella julbelysning med nya former eller fullständigt nya dekorationsmöjligheter. Som till exempel den nya mångfalden av lysfigurer - möjligt genom den kompakta och långlivade LED-ljustekniken. Upptäck de mäst omtyckta juldekorationerna tillsammans med Lamp24.se.

Julstjärnor:
En fin fönsterprydnad i jultiden inom- och utomhus

När man kommer hem på en kall mörk kväll så tänker man ofta på en varm kopp te som man snart ska unna sig medan man har det riktigt mysigt. En vackert lysande fönsterprydnad som välkomnar dig redan utomhus låter dig se ännu mera framåt emot din mysiga kväll. Julstjärnor som står på fönsterbrädor eller som hänger i fönstren är underbara julprydnader. Mångfalden av former och färger är nästan oändlig så du kan hitta precis din personliga julstjärna som passar dig.

Upptäck nu
Julstjärnor
Julstjärnor
Julstjärnor

Adventsstakar:
Naturliga och fantasifulla julprydnader av trä

Julprydnader av trä är särskilt mysiga och traditionella och gör vårt hem varmt, behagligt och mysigt i stora rummet, köket eller korridoren. Dessutom kan trä bearbetas på det mest fantasifulla sättet- ett av de vackraste exempel är de traditionella adventsstakarna från Erzgebirge, som står på fönsterbrädorna och gör det mysigt inomhus och lyser inbjudande när man ser dem utifrån.

Ljusslingor:
Charmerande julgrans- eller terrassbelysning

Ljusslingor finns det för inom- och utomhus, för att ha på träd eller på terrasser, i form av ljus eller julstjärnor, i form av istappar eller grankottar. Nästan ingen julbelysning är så individuell som en ljusslinga. Det gör att ljusslingor i väldigt olika former är väldigt populära som dekoration året runt. Och redan sedan länge garanterar hållbara LED ljuskällor att du kan glädja dig åt din älskade ljusslinga i årtionden.

Upptäck nu
Ljusslingor inomhus
Ljusslingor utomhus
LED-ljusslingor

LED ljus:
Vackert ljus särskilt säkert

Aldrig har det varit lättare att komplettera din egen juldekoration med några tjusiga ljus. Genom LED ljus som inte utgör en risk varken för brand eller brännskador kan du känna dig fri att dekorera på jultiden (och också året runt) precis som du vill. Egenhändigt gjorda prydnader, kvistar eller blad kan befinna sig direkt i närheten av LED ljus utan att du behöver oroa dig. De behöver inte bli övervakade utan kan lysa dag och natt, också medan du sover. När det gäller de här vackra prydnadsartiklarna så behöver man inte heller vara orolig för irriterande vax fläckar på mattor och möbler.

Konstgjorda julgranar:
ett verkligt alternativ till den naturliga julgranen

Många människor är bekymmrade år på år för att de ska hitta den riktiga julgranen. För många är det väldigt besvärligt att transportera hem julgranen från affären. Vissa personer känner sig osäkra att bestämma tidpunkten när de ska köpa julgranen för att den ska se speciellt vacker ut på julaftonen. Naturligtvis är det bäst få dagar innan julafton. Men om man väntar för länge så kan det ofta bli svårt att hitta en julgran som värkligen är vacker. Här kommer konstgjorda julgranar in i bilden. Du bara tar fram den vart år, du har inga barr du måste städa bort från golvet – moderna konstträd verkar förvillande äkta.

Julgranar

Lysande julfigurer:
Räv, jultomte och ren i hus och trädgård

Det är LED ljustekniken som har gjort dem möjliga i så många variationer: lysfigurer. De små LED ljusen finns innom söta rävar, ekorrar, hundar och naturligtvis också jultomtar och renar och de skapar ett underbart ljus. Ljuskällorna behöver aldrig bli ersatta och är såpass hållbara att man kan njuta av lysfigurerna i årtionden. Vissa av de vackraste lysfigurerna är dessutom också lämpliga för utomhusområdet – kolla bara om artikeln har en lämplig IP skyddsklass och arrangera en underbar juldekoration i din trädgård.

Upptäck nu
Julfigurer utomhus
Julfigurer inomhus

Ljusslingesystem:
Realisera din personliga flexibla drömjulbelysning

Ljusslingesystem ger dig nästan oändliga kombinationsmöjligheter och gör det lätt för dig att realisera en fantastik och unik julbelysning. Beroende på din egen individuella smak kan du ändra på kombinationen av din julbelysning när du vill och komplettera den med nya dekorationer som ljusgardiner och ljusnät. Genom plug-in systemet kan belysningen kombineras och installeras väldigt lätt.

Ljusslingestystem
Julbelysning

Batteridriven juldekoration:
Underbart ljus helt utan elektriskt uttag

Alla elektriska uttag upptagna av din återstående julbelysning och naturligtvis av den vanliga övriga belysningen som golv- och bordslampor? Men just i det här eller det där hörnet har du hittat en plats för ett litet charmerande julljus? Ge inte upp utan låt dig inspireras av mångfalden från den batteridrivna juldekorationen. Tack vare den energieffektiva LED ljustekniken förbrukas det mindre batteri så du kan njuta länge av din LED juldekoration utan att behöva byta batterier.

Ersättningslampor:
Ifall inte alla ljus i din ljusslinga fungerar!

Erstattningslampor

Under flera år har en speciell ljusslinga blivit din absoluta favoritljusslinga, som du inte heller vill avstå ifrån att hänga upp detta året? Men plötsligt märker du att inte alla ljusen fungerar längre. Istället för att söka ut en helt ny ljusslinga kan du helt enkelt byta ut de defekta ljuskällorna. Se dig omkring nu och hitta din passande ersättningslampa.

Upptäck ersättningslampor
+46 (0) 8-44 685 068

mån-tors. 9 till 17 - fre. 10 till 16

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

kr 75 Rabattkod

*Giltig till den 31.12.2018 vid ett beställningsvärde om 500 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.