MIN STIL, MITT LJUS - Lampor för alla inredningsstilar

Vilken inredningsstil passar mig? Om du vill känna dig riktigt hemma i ditt hem så kan du nästan inte komma ifrån den här frågan. Och när du har bestämt dig för en av de många stilarna, gäller det att förse ditt hem med de rätta möbler och den rätta inredningen i denna stil. För annars passar ingenting ihop (såvida du inte medvetet vill orsaka stilbrytningar).

När det gäller inredningen får man naturligtvis absolut inte glömma belysningen. För lampor, liksom andra möbler, är utformade i en speciell inredningsstil.

Oberoende av om du letar efter en lampa som passar en speciell inredningsstil eller om du först bara vill låta dig inspireras för att upptäcka din personlig favorit-inredningsstil: de följande tips angående stilar ska hjälpa dig.

Lampor i modern inredningsstil

Moderna lampor är funktionella och koncentrerade på det viktigaste – och ändå på något sätt speciella. Det kan va till exempel en ovanlig formad stomme eller ett ovanligt material vilket ändå domineras av en tydlig och rak utformning. Särskilt LED lampor hör till den moderna inredningsstilen. Den kompakta formen av LED ljusen va en viktig förutsättning som gjorde det möjligt att skapa denna utformning. Och i vilket fall som helst är LED lampor moderna på grund av deras energibesparande teknik.

Upptäck modern inomhusbelysning

Exklusiva eyecatchers för innomhus: Designlampor

Enskilda, extravaganta och uppseendeväckande inredningsprodukter kan fullständigt ändra ett rum. Det är inte mängden som är viktig – ett enskild rumselement kan redan ha en imponerande effekt när det plötsligen dyker upp. En lampa till exempel. Just lampor är väldigt omtyckta som utformningsobjekt bland formgivare. Resultatet av denna entusiasm: ett enormt urval av ovanliga designprodukter. Vilket är din favorit och kommer att fånga uppmärksamheten och framkalla beundran av dina gäster?

Upptäck alla designlampor

Lampor i vintage stil

Att inreda i vintage stilen betyder att inreda hur man själv gillar det- och äkta vintage-älskare låter sig inspireras till exempel på loppmarknader eller i antik affärer. Resultatet är en fullständigt unik inredning som inte finns någonstans annars. Naturligtvis finns det också många stilbrytningar i vintage stilen, men alltid så att ägaren gillar dessa.
Lampor i vintage stilen är naturligtvis inte värkligen ”gamla” utan det är nya produkter i used-look som är helt enkelt tänkt för den här trendiga inredningsstilen.

Upptäck inomhusbelysning i vintage stilen

Tuffa lampor i stilen „Ung inredning“

Ett elegant och modernt design i god kvalitet och ett lågt pris utesluter inte på något sätt varandra. Som tur är, för när det gäller belysningen borde man inte behöva spara! För belysningen bestämmer inte bara om vi sitter i mörkret eller ej i vårt hem, utan också om vi känner oss hemma och till exempel om vi kan slappna av när vi tittar på tv eller om vi kan läsa optimalt vid skrivbordet. Det är viktigt för alla åldersgrupper.

Upptäck inomhuslampor i stilen ”Ung inredning”

Trendlampor i trebensdesign

Väldigt behagligt med trä och lampskärm i tyg, ovanligt futuristiska eller i knalliga färger: trebensdesignen är en absolut trend! Den här designens är mycket populär, man kallar dessa lampor också för tripod lampor. Därför finns det ständigt nya trebens lampor och trebens bordslampor för alla möjliga inredningsstilar att upptäcka.

Lampor i industri stilen

Inredningsprodukter utformade i den här ovanliga trendiga inredningsstil har en egen historia de berättar med sina märken av förslitning, deras used-look och charm av det gamla och ibland också det lämnade. Rum som är inredade i industri stilen är interessanta och livligare än man tror med tanke på inredingsprodukterna som antingen är gamla eller som har behandlats för att se gamla ut, som gamla lastpallar eller tomma plåthinkar.
Lampor utformade i den här stilen betonar industri inredningen och utlöser entusiasm genom kreativiteten i användningen av detaljer ur gamla fabriker, till exempel rör, nitar och ventiler.

Upptäck inomhuslampor i industri stilen

Lampor i skandinaviska inredningsstilen

Skandinaviska inredningsstilen förenar på ett underbart sätt kärleken till naturen och modernitet. Många ljusa ytor är typiska för ett rum med skandinavisk inredning. Många, många ljusa träelement gör det egna hemmet mysigt och samtidigt lätt och modernt.
Lamporna för den här inredningsstilen är alltid utformada enligt mottot ”Keep it simple”. Inga komplexa detaljer för att inte hindra oss från att se huvudsaken.

Upptäck inomhuslampor i Skandi-stilen

Lampor i rustik stil

Istället för klara linjer och modernt kromdesign blir många människor också attraherade av en inredning som påminner om det idylliska och bekymmerslösa livet på landet. Massiva trä garderober, rutade sänglinnen, nostalgiska väggklockor, är typiska för en sådan rustik stil som i verkligheten varierar starkt från väldigt rustikt till Modern Country och som har flytande övergånger till den skandinaviska inredningsstilen.
Lampor utformade i rustik stil är därför så olika som stilen själv. Låt dig inspireras av smidesjärn lampor och lätt trädesign.

Upptäck lampor i rustik stil

Lampor i klassisk stil

Rum som är inredda i den klassiska stilen är eleganta och ofta också lyxiga. Men man måster inte ha enormt höga tak eller stora haller för att realisera sin egen dröm om en klassisk inredningsstil. En ljuskrona till exempel, som är typisk för den klassiska inredningsstilen, kan man få också för små rum för ett lågt pris. Titta in i klassiska lampvärlden som ibland visar sig blank, ädel, av elegant trä eller med snirkliga mässingelement.

Upptäck inomhuslampor i klassisk stil

Medveten stilbrytning eller bara inspiration: lampor ur alla kategorier

Vilken stil passar mig? Kanske du inte är säker ännu och vill låta dig inspireras först. Eller kanske man vill medvetet framkalla en stilbrytning genom en lampa som är utformad i en fullständigt annan stil en resten av rummet. I båda fallen finns det här hela mångfalden att upptäcka - ordnad efter sorten av lampan.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura
08-44 685 068

Måndag till fredag
09:00 - 17:00

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

100 kr Rabattkod

*Giltig till den 31.3.2021 vid ett beställningsvärde om 750 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.