Slamp Nuvem hänglampa, utvidgbar, vit

8503947X
Slamp Nuven hänglampa, oändligt utvidgbar
6 299,00 kr
Inklusive moms, Extra tillägg tilkommer för frakt av stort gods. Utan extra fraktkostnader inom Sverige.

Leveranstid: 3-6 arbetsdagar

 • Fri frakt
 • 30 dagars gratis retur
 • Betala med Klarna
Dela:

Kommersiella och beständiga behov? Större projekt?

Kontakt våra företagsrådgivare

Produktdetaljer

Slamp

Slamp Nuven hänglampa, oändligt utvidgbar

Artikelnummer 8503947X
Tillverkare SLAMP

Produktbeskrivning

 • Premium kvalitet

Imponerande designerpendellampa Nuvem - oändligt variabel och expanderbar


Pendellampan Nuvem består av ett kompositabelt system av kontakter och veck som gör att moduler kan sättas ihop oändligt ofta. Designern Miguel Arruda beskrev sin design med orden: "Vi har inte gjort en armatur, vi har gjort ett tak". Den enskilda modulen är cirka 1 m² stor och är utformad som en honungskaka så att ett oändligt antal exemplar kan kopplas samman och bilda varierande landskap och låta dem sväva i rummet. Tack vare plug-in-systemet kan oändligt många olika former skapas och varieras. Grundmodulen levereras med en uppåt- och nedåtriktad ljuspunkt och kan utökas med ytterligare moduler och armaturer. Nuvem kan användas både i privata bostadsområden och i offentliga miljöer, t.ex. i foajéer på hotell och restauranger eller i utställningsutrymmen på gallerier och museer, och fungerar som en dekorativ ljuskälla med lyxig känsla.

Miguel Arruda är en internationellt erkänd skulptör, arkitekt, designer och utbildare. Han undervisade vid Universidade de Lisboa i mer än två decennier och var gästföreläsare för olika kurser om stora personligheter som Le Corbusier. Systemet för hans extraordinära hängande lampa har sitt ursprung i en av hans skulpturer från 1980 och har omtolkats av Slamp.

Sedan starten 1992 har den italienska lamptillverkaren Slamp etablerat sig på marknaden som tillverkare av högkvalitativa designlampor. Företaget, som grundades av Roberto Ziliani, bygger på samarbete med internationellt kända designers och använder sig av mer än 25 års erfarenhet av utveckling och forskning för att tillverka sina lampor.

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna. mån-fre. 9 till 17 .

08-44 685 068 Produktfrågor
Våra rekommendationer

  Frågor & svar (0)

  Var den första att ställa en fråga!

  Kundrecensioner

  Var först med att recensera den här produkten

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura