Rabattkoder och kupongkoder från Lamp24.se!

Spara pengar vid ditt köp av fina lampor hos Lamp24.se Kampanjkod, kupong eller intresssanta sparkampanjer, spara 100 kr genom att anmäla dig på vårt nyhetsbrev, få 2% rabatt på hela din beställning genom att välja förhandsbetalning eller få gratis frakt på din beställning över 500 kr med leverans inom Sverige. Hos Lamp24.se finns det många möjligheter för att spara när du köper din drömbelysning. För att du skall slippa och leta efter en rabattkod eller andra sparmöjligheter kommer vi att lägga ut de senaste kampanjkoderna och andra möligheter till att spara hos Lamp24.se här på denna sida.

Vi önskar dig lycka till med alla kampanjer!

Black Week: Få upp till 20% rabatt

Få 15% rabatt* när du beställer för över 1200 kr. Få 20% från 2000 kr. Lös in rabattkoden i varukorgen

Rabattkod 15%: BWSE15

Rabattkod 20%: BWSE20

Rabattkoderna gäller endast från 17.11. till 27.11.2022. Klicka på länken här nedan för att se alla rabattvillkor.

Se mer

Exklusiv 100 kr rabattkod när du skriver upp dig på vårt nyhetsbrev

Missa inte några exklusiva erbjudanden och håll dig uppdaterad om de senaste rabatterna inom belysningstrender, spännande tävlingar och nuvarande offerter med ett gratis nyhetsbrev från Lamp24.se! Även bättre: Skriv upp dig nu och få en 100 kr rabattkod att använda vid nästa beställning på 750 kr eller mer (inkluderar moms, exklusive fraktkostnader). Denna engångs rabattkod kan endast användas en gång per kund, och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller brukas efter en beställning har gjorts.

Till nyhetsbrev

2% rabatt vid förhandsbetalning

Betaling med kredittkort eller debetkort, med PayPal/PayPal Express, med Klarna faktura eller ganska enkelt med förhandsbetalning – hos lamps24.se .se Inte nog med att du kan välja bland 30 000 olika lampor och ljuskällor, du kan även välja bland olika betalingsmetoder. Om du väljer förhandsbetalning så får du en 2% rabatt på din beställning. Med denna betalningsmetod överför du direkt pengarna från ditt konto till lamp24.se. Om du väljer betalningsalternativet « förhandsbetalning » dras en 2% rabatt direkt från din order.

Till betalningsmetoder

Fri frakt inom Sverige vid beställningar för 500 kr eller mer

Har du valt din belysning och den väntar på dig i din kundvagn på lamp24.se? Bra. Och är beställningspriset över 500 kr? Ännu bättre! Beställningar inom Sverige för 500 kr eller mer innebär fri frakt! Du sparar hela 59 kr på fraktkostnader.

Läs mer

Så här löser du in kupongkoder på Lamp24.se?

Har du fått en rabattkod så har du möjlighet att använda den för den beställning du önskar, förutsatt att villkoren är uppfyllda. Här är hur:

Så här löser du in kupongkoder på lamp24.se

Innan du börjar:

  • Kontrollera giltighetsdatum för din rabattkod.
  • Kontrollera användarvillkor för rabattkoden, till exempel lägsta beställningssumma, för vilka typer av lampor den kan användas,etc.
  • För att undvika skrivfel när du anger din kupongkod rekommenderar vi att du kopierar/klistar in den i rätt fält.

Om du fortfarande stöter på problem när du anger eller använder din kupongkod även efter att ha försökt med tipsen som anges ovan, kontakta vår kundservice för hjälp.

  • Telefon: 08-44 685 068
  • E-mail: service@lamp24.se

  • Vår kundservice är här för att svara på dina frågor och erbjuda assistans när du lägger in din beställning.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • Gratis retur inom 50 dagar
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

15% Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 1000 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Kan inte lösas in på produkter från varumärkena Homematic IP och Philips Hue.