Philips Hue

Skapa magi med Philips Hue: en smart belysning

Philips Hue är perfekt för dig som vill skapa din egen drömbelysning hemma. Detta smarta och trådlösa ljussystem består av en serie olika lampor, LED-ljuskällor, stämningsbelysning och LED-ljuslister som du enkelt kan fjärrstyra och anpassa direkt via appar på din smartphone eller surfplatta – från soffhörnet eller på resan. Du kan med andra ord styra och anpassa belysningen – i sovrummet eller i trädgården – med bara några få knapptryckningar!

Philips Hue flyttar fram gränserna för vad som är möjligt när det gäller hemmabelysning. För att du ska kunna skapa den perfekta atmosfären i rummet erbjuder systemet dig hela 16 miljoner olika färger och nyanser att leka med. Få en belysning som hälsar dig välkommen hem genom att automatiskt tändas när du trött stiger in genom dörren efter arbetsdagen. Vakna utvilad med en belysning som gradvis tilltar i styrka för att påminna om en naturlig soluppgång. Anpassa belysningen med hjälp av röststyrningsfunktioner som Siri, Amazon Alexa eller Google Home. Möjligheterna är obegränsade och du kan enkelt komma igång med Philips olika startpaket!

Phlips Hue - skapar raett staemning

Hur fungerar det?

Philips Hue-sortimentet består av en hel serie olika produkter. Välj mellan taklampor, bordslampor, dekorationslampor eller andra ljuskällor som passar i lampsocklarna till de lampor du redan har. Philips Hue-produkterna ansluts trådlöst via Philips Hue bridge, som fungerar som en slags router som i sin tur är ansluten till din smartphone eller surfplatta via Wi-Fi. Denna smarta funktion gör det möjligt att styra upp till 50 ljuskällor runt om i hemmet. Själva installationen är superenkel: Skruva i ljuskällorna, tänd med lampknappen, anslut till Wi-Fi och ladda ner Philips Hue-appen: nu är du redo att skapa en magisk miljö hemma!

Flera användningsområden

Philips Hue har många användningsområden och kan smidigt anpassas efter din vardag. Vill du till exempel välkomnas av en avkopplande belysning efter en lång dag på jobbet? Då är det bara att dimma belysningen och kanske till och med ställa in en drömsk färgnyans? Har du hemmakontor kan du skapa universalvitt ljus som skärper koncentrationsförmågan och gör det möjligt att läsa även finstilt text. Och vill du bjuda in vännerna till fest kan du överraska med blinkande lampor som är synkroniserade med musiken. Allt hur enkelt som helst med bara ett par knapptryckningar via Philips Hue-appen.

Med Philips Hue kan du enkelt programmera verklighetstrogna ljusscenarier och styra dessa var du än befinner dig. Du kan med andra ord få det att se ut som om du vore hemma genom att tända lamporna i sovrummet eller längs trädgårdsgången och på så vis lura inbrottstjuvar – för vem kan väl ana att det är ett intelligent ljussystem som får lamporna att tändas och släckas på olika ställen runtom i huset?


Enkelt att byta till Philips Hue

Ljuskällorna från Philips Hue har vanliga socklar som passar till olika typer av lampfattningar. Du kan på så sätt byta ut dina vanliga glödlampor mot Philips smarta LED-lampor och samtidigt spara pengar. Dessa LED-lampor håller nämligen extremt länge, ger optimalt med ljus och förbrukar minimalt med energi. Är du osäker på vad som fungerar bäst hemma hos dig, hjälper vi gärna till att hitta rätt ljuskällor till dina lampor.

Och behöver du nya pendellampor eller golvlampor, kan du säkert hitta flera du gillar i vårt stora sortiment och föreställa dig hur Philips Hues milda nyanser och olika unika färgspel lyser upp dina nya favoriter. Philips Hue är helt enkelt världens mest moderna ljussystem som smidigt kan styras via en app på din smartphone eller surfplatta. Philips Hue blir därför snabbt en naturlig del av vardagen och passar perfekt för dig som vill anpassa belysningen efter humör, aktivitet och tillfälle.

Smart belysning med Philips Hue har många fördelar:

  • Många användningsområden: Med Philips Hue är möjligheterna obegränsade för vad du kan göra med belysningen i ditt hem. Med en serie lampor, glödlampor och stämningsbelysning, hundratals appar och 16 miljoner olika färgnyanser att välja mellan är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan åstadkomma.
  • Stämningsskapande: Fixa rätt stämning med några få knapptryckningar på din smartphone eller surfplatta. Belysning som gradvis ökar i styrka och vithet gör det enklare att vakna, medan en varmare kvällsbelysning i orange gör oss sömniga och redo för sängen.
  • Energieffektiva glödlampor: Philips Hue använder LED-lampor som är extremt energieffektiva och håller länge, något som även är goda nyheter för plånboken.
  • Enkelt att komma igång: Det är rena barnleken att installera Philips Hue – appen guidar dig steg för steg och ser till att du kommer igång på nolltid.
Philips Hue pendellampa, ljussätt hjemmet

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura
08-44 685 068

Måndag till fredag
09:00 - 17:00

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

100 kr Rabattkod

*Giltig till den 31.12.2019 vid ett beställningsvärde om 750 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.