OMLED One s2 - vit OLED-hänglampa

3063021X
OMLED One s2 - vit OLED-hänglampa
OMLED One s2 - vit OLED-hänglampa
 • OMLED One s2 - vit OLED-hänglampa
 • OMLED One s2 - vit OLED-hänglampa
5 399,00 kr
Inklusive moms, Fri frakt inom Sverige.

Leveranstid: 3-6 arbetsdagar

 • Fri frakt
 • 30 dagars gratis retur
 • Betala med Klarna
Dela:

Kommersiella och beständiga behov? Större projekt?

Kontakt våra företagsrådgivare

Produktdetaljer

OMLED

OMLED One s2 - OLED-hänglampa med OLED:er

Artikelnummer 3063021X
Tillverkare OMLED

Produktbeskrivning

 • Flag of Germany Made in Germany

OMLEDOne s2 - platt OLED-hänglampa med organiska LED:er


OMLED One är världens första lampfamilj som använder de framtidsorienterade OLED:erna. Den "organiska dioden som avger ljus" medför många miljömässiga och ekonomiska fördelar. Ljuskällan består av tunna skikt av organiska halvledande material, som i sin tur befinner sig mellan två strömförande skikt. Det organiska lagret avger ljus så länge strömmen är konstant. Det ultraplatta glashöljet som ser ut att sväva med sin filigrana stålvajersupphängning är ett kretskort och en styranordning på en och samma gång. Detta åstadkoms genom den tillverkningsprocess som utvecklats och patenterats i Tyskland, där ledarbanor, elektroniska byggstenar, kontakter och en brytare för att dimma ljuset appliceras direkt på det högkvalitativa vitglaset. Detta gör att ett konventionellt kretskort blir överflödigt och möjliggör en mycket plan design. Den platta hänglampan ser ut som en svävande ljusyta i rummet. Det klara och bländfria ljuset ger en trevlig atmosfär.

Den platta hänglampan OMLED One s2:s hölje av glas är både ett kretskort och en kylkropp på en och samma gång, där den övre skivan fungerar som ett kretskort. OLED-lamporna och alla elektroniska komponenter placeras direkt på glaset.

Alla komponenter i denna OLED-hänglampa har tillverkats i Tyskland där glasmaterialet spelar en väsentlig roll. Det är ett av mänsklighetens äldsta material och har använts oavbrutet i många årtusenden. En nästan obegränsad livslängd, tillverkat av naturliga råvaror med en obegränsad förekomst i naturen och en oändlig mångfald gör glas med sina mångsidiga egenskaper till ett perfekt material för att fungera som en högkvalitativ ljusbärare, för att med den integrerade ytan ta över rollen som kretskort samt möjliggöra en hållbar och miljövänlig produktion.

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna. mån-fre. 9 till 17 .

08-44 685 068 Produktfrågor
Våra rekommendationer

  Frågor & svar (0)

  Var den första att ställa en fråga!

  Kundrecensioner

  Var först med att recensera den här produkten

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura