7018001X
 • Nimbus Force One LED-golvlampa, vitt glänsande-7018001-01
 • Nimbus Force One LED-golvlampa, vitt glänsande-7018001-01
 • Nimbus Force One LED-golvlampa, vitt glänsande-7018001-01
-10 %
Nimbus

Nimbus Force One LED-golvlampa

A++
Från 

Regular Price: 20 408,00 kr

Special Price 18 271,00 kr

Du sparar 2 137,00 kr (10%)

För närvarande inte tillgänglig

Dela
 • Fri frakt
 • 60 dagars gratis retur
 • Betala med Klarna

Produktdetaljer

Art. nr.7018001X
TillverkareNIMBUS
EnergiklassA++

Produktbeskrivning

Made in Germany

En multitalang i kontoret: den moderna och mångsidiga LED-golvlampan Force One


En enkel och smal design utan onödiga krusiduller kombinerad med modernaste teknikfinesser – dessa egenskaper utmärker LED-golvlampan Force One till kontor. Force Ones innovativa funktioner lägger man inte direkt märke till, istället fokuserar man på den nätta och genomtänkta formgivningen.

Lamphuvudet, som med en höjd på 20 millimeter är mycket tunt, sträcker sig långt över arbetsytan. Detta möjliggör jämn och bredd belysning. Tack vara de så kallade softlight-diffusorer av genomskinligt akrylglas i lamphuvudets över- och underdel kan lampan användas direkt och indirekt lysande. De två alternativen kan tändas och släckas separat. Beroende på rummet och ljusförutsättningar är andelen av indirekt ljus som avges mot taket tillräcklig som grundbelysning i kontoret.

Hela LED-golvlampan Force Ones teknik sitter i lampfoten. Samtidigt utvecklades den så att den inte är i vägen i kontoret och kan skjutas under bordet. Med hjälp av fyra höjdjusterbara fötter kan den enkelt anpassas till eventuella ojämnheter i golvet. Trots den komplexa tekniken är det ytterst enkelt att montera Force One.

I lampans stomme finns sammanlagt två separata drivarenheter. Med hjälp av dessa kan det indirekta ljuset, sensorn som avkänner närvaro samt ljuset i omgivningen och även det varmvita ljusets ljusstyrka justeras. Registrerar närvarosensorn ingen rörelse inom 60 minuter, går lampan i viloläget. Dags- eller omgivningsljussensorn registrerar ljuset i omgivningen och justerar Force Ones belysning konstant för att skapa optimal belysning. Vid behov kan ljusstyrkan anpassas efter behag. Minnesfunktionen sörjer dessutom för att den sist valda ljusstyrkan sparas och användas igen när lampan tänds nästa gång.

Ännu en funktion är möjligheten att integrera LED-golvlampan Force One till kontor i ett byggnadsförvaltningssystem. På så sätt kan ljusscenarier och belysningsgrupper skapas och via en central styrning aktiveras exempelvis beroende på tiden på året eller dygnet. Utöver byggnadsförvaltningssystem kan Force One-lampor även trådlöst ”kommunicera” med andra lampor. På så sätt kan ett smart belysningsnätverk för särskilda belysningsgrupper styras via en app.

Energiklass

A++ A+ A B C D E

Våra rekommendationer
  Questions about products? Want lighting planning? Our lamp world professional team is happy to help.
  Har du frågor?

  Vi hjälper dig gärna. mån-fre. 9 till 17 .

  Frågor & svar

  Var den första att ställa en fråga!

  Kundrecensioner

  Var först med att recensera den här produkten

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 60 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura
  08-44 685 068

  Måndag till fredag
  09:00 - 17:00