LED-inbyggnadsspotlights

Inbyggnadslampor lämpar sig väl för områden med minimalt utrymme som till exempel kök, under ett hängskåp, över diskhon eller i ett vitrinskåp. Andra användningsområden kan vara i trapphus eller för att belysa olika typer av hyllor. Men naturligvis går det också bra att använda dessa LED-lampor för att skapa en stjärnhimmel i taket.

Om huvudsyftet är att belysa ett område så bra som möjligt och dessutom på ett miljövänligt sätt så är inbyggnadsbara lampor det bästa valet. Inbyggnadsbara LED-lampor kan så väl användas i trapphus som i väggar. Inbyggda lampor i hyllor kan på ett effektivt sätt belysa dekorativa områden på hyllorna.

LED Inbyggnadslampor är framtidens spotlight

Ljus Emitterande Dioder - förkortas ofta med LED - betecknas som framtidens ljuskällor. Trots att de i belysnings-sammanhang endast har funnits en kort tid marknaden, kan LED-lampor inom en snar framtid användas i alla lampor. LED har många fördelar. Bland annat förbrukar de väldigt lite ström, har lång livslängd och alstral knappt någon värme alls. Det sista är naturligtvis av stort värde för inbyggnadsljus.

Med LED-försedda inbyggnadslampor kan man belysa att rum i ett hus. Då inbyggnadsbara lampor smälter in helt och hållet i omgivningen kan den på ett elegant sätt belysa ett rum. LED-lampor kan ge så väl vitt ljus som olika färger. Det varmvita ljuset som den avger, motsvarar det ljus som tradtionella glödlampor avger. Detta gör LED-belysningen lämplig som en miljövänlig efterföljare till den klassiska glödlampan. Eftersom LED-lampor kan alstra olika färger kan den också användas för mycket speciella ljusupplevelser.

Inbyggnadsspot som den ideala ljuskällan

Ibland behöver man ett riktat ljus för att belysa ett visst område, men på grund av platsbrist kan det bli svårt att montera vanliga lampor. Då är LED-inbyggnadspots en riktigt bra lösning på problemet. LED –inbyggnadspot passar bra till köksutrymmen eller under hängskåp. Ett annat användningsområde en typ av inre belysning i vitrin. Inbyggnadspots är inte bara eleganta lampor, de är dessutom väldigt funktionella och praktiska. LED-inbyggnadspots har många fördelar. De alstar väsentligt mindre värme, förbrukar också mycket mindre ström samt har en längre livslängd än konventionella glödlampor. Nyttja vårt stora sortiment av LED-inbyggnadspot och slå ett slag för miljön, spara en slant och börja samtidigt använda lampor som är både eleganta, funktionella samt väldigt praktiska att ha i trånga utrymmen.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura
08-44 685 068

Måndag till fredag
09:00 - 17:00

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

100 kr Rabattkod

*Giltig till den 31.12.2019 vid ett beställningsvärde om 750 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.