Glas: ett av de populäraste material - även bland belysningsdesign! Och inte utan grund: detta material har många fördelar och kan ha talrika utformningar. Just nu är glas mer trendigt än någonsin! Under trender för detta år återfinns både opalglas och genomskinligt glas i kombination med mönster och färger.

~ Ett material i ett helt nytt ljus ~


Ljus & glas: en perfekt kombination


Såsom bords-, pendel-, eller vägglampa – är glaslamporna ett must have i varje hem. Extra trendigt just nu: lampdesign med klart eller sotat glas. Som lampfot eller lampskärm, med en strukturerad yta eller en klassisk, slät sådan. Oavsett val av glaslampa menar vi att det är alltid ett ögonfallande inredningselement.

~ Vi älskar denna stil! ~

Skapa stilen själv

Comeback: Opalglas en i ny look


Lätt och bländfritt ljus för en mysig atmosfär - det är vad opalglas står för. Vi är glada för att materialet är åter modernt. I helt nya stilar och i en fräsch look: subtil men spektakulär! Speciellt populärt är runda skärmar i opalglas med guld- eller silverdetaljer.

~ Förnyelse med stil ~

Skapa stilen själv

Former, färger och mönster så långt ögat når


Det är inte enbart i sin klara form som glas är mer allsidigt än någonsin, färgrika glaslampor är också mer populära! Gul, blå, grön, lilla, gul eller svart - bara fantasin sätter gränser för färgspektret.

~ Lysande färghöjdpunkter ~

Skapa stilen själv

Rökt glass: Retro är inne!


Rökt glas är trendmaterialet från 60- och 70-tallet som gör comeback nu. Lampor i rökt glas blir färgade med metalloxider under smältprocessen. Resultatet av denna prosess: glaslampor i elegante gråtoner som sätter ljuskällan i ett snyggt ljus.

~ En bit av vintage ~

Skapa stilen själv
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.