Kontor och företag

 I vår onlineshop under kategorien för företag kan du hitta belysning som är anpassad just för kontor, arbetsplats och försäljningsdisk.

Bra belysning för ett sunt arbetsliv

Varje arbetsplats är unik på sitt sätt och kräver specifik belysning för att skapa de rätta förutsättningarna för ett gott arbetsklimat. Med en god arbetsbelysning kan medarbetarna arbeta under bra förhållanden året runt, vilket är en föutsättning för att vederbörande skall kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt utan att blir trött eller få huvudvärk.

Med rätt belysning skonar man inte bara ögonen utan man borgar för en hög koncentrationsförmåga hela arbetsdagen. Av den anledningen är varje investering inom området arbetsbelysning en god investering. Att köpa belysning som är anpassad för arbetsmiljö innebär dock inte att man måste göra avkall på design och stil.. Även inom kategorin arbetsbelysning/bordsbelysning finns det många designlampor som passar på just din arbetsplats. Skulle det vara så att du inte hittar rätt lampa för din design så hjälper vi gärna dig med råd och förslag.

Vi önskar dig en trevlig upptäcksfärd på Lamp24.se.

Bra arbetsbelysning stärker arbetsmotivationen

Den som jobbar på ett kontor spenderar en betydande del av sin dag i samma rum. Detta bör vara tillräcklig information för att förstå att ett fördelaktigt ergonomisk och belysningteknisk klimat i längden ger högre produktion och medarbetare som mår bättre. Kontorsbelysningen spelar här en stor roll. Ett kontor som är bra belyst sörjer inte bara för en ljust rum men också för en trevlig atmosfär. För att skapa en bra arbetsbelysning räcker det iband inte med takbelysningen utan den måste också kompletteras med bordslampa, golvlampa och up-lights. Ett ur belysningtekniskt perspektiv är att en välplanerad arbtetsplats leder till en bra arbetsmiljö och hög motivation. Vår online-shop har ett brett sortiment av arbetsbelysning, men skulle det vara så att du mot förmodan inte hittar den lampa som du söker kan vi rådge dig när det arbetsbelysning. Vänd dig gärna till vår kundservice och kostnadsfria rådgivning.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 60 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura
08-44 685 068

Måndag till fredag
09:00 - 17:00

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

100 kr Rabattkod

*Giltig till den 31.3.2021 vid ett beställningsvärde om 750 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.