Schneeflocke

All I want for Christmas … are lights!

Trender till julen 2020

Julen är inte bara för barnen. Även hjärtan hos inredningsfans slår snabbare när möjligheten infinner sig att förverkliga julen med glamour, glitter och belysning, som vid andra tider på året skulle vara överväldigande. Hela hemmet och även huset, om så önskas, kan förvandlas med ljus och dekoration. Julstämningen hittar in i våra vardagsrum genom alla möjliga trender, som du kan välja mellan och skapa din egen individuella inredning och julstämning, eftersom julbelysning finns i många olika stilar. De olika metallfärgerna och den skandinaviska stilen är uppdaterade, även om den klassiska feststilen fortfarande är den största favoriten.

Merry
Metal-Christmas

Av de mest populära trenderna inom inredningsdesign finns det knappast en som är mer lämplig att kombinera med jul som metalliska färger och lampor. Nyanser av koppar, guld och silver ger interiören en mycket speciell värme - perfekt för julbordet och eftermiddagen i julbageriet. Förutom blinkande stjärnor som kan hängas eller dekoreras på sidobordet, kan ljuskedjor, LED-vaxljus och ljusa träd höja julstämningen.

Var det någon som sa
glitter?

Vi kommer alla ihåg den tid då glitter i glittrande remsor var jultillbehör nummer 1. Om du är ett fan av det glänsande guld- och silveruttrycket men samtidigt vill tillgripa mer hållbara dekorativa element när julpynt ska pryda hemmet - är du metalliska blickfångare väl täckta av: Metallens eleganta nyanser i kombination med ljus skapar ett glittrande skådespel som lätt kan ta upp kampen med de glittrande kedjorna.

Metallisk belysning – köp här

Schneeflocke

Nordisk
julmys

I inredningsvärlden representerar den skandinaviska inredningsstilen både värme och mysighet! Perfekta egenskaper för jul om du funderar på det. Om du väljer att ha jul i år i den nordiska stilens anda, hittar du här din lista över måste: julfigurer av trä, helst i vita toner, lysande renar och moderna, ljusa julgransilhouetter. Då kan jul välkomnas!

Rudolf kommer att känna sig hemma

Genom fönstret ser vi ett vackert snötäckt landskap och röken stiger från skorstenen i de finaste små timmerhusen. Inuti det varma vardagsrummet väntar den hemtrevligaste julatmosfären vi kan tänka oss. Pappersstjärnor och lätta kedjor och utsmyckade figurer av trä, möjligen kombinerade med färska grangrenar, ängelfigurer och mittpunkten: En magnifik julgran dekorerad med som vi känner det med julkulor, hjärtan och kransar - sedan jul som vi vet att den kan komma.

Lampor i skandinavisk stil – köp här

Schneeflocke

Naturlig jul

Julen behöver inte vara gammaldags eller överdriven! Tvärtom: Om du föredrar en naturlig inredning med massor av trä, bambu, papper och beige nyanser kan du ge ditt hem en mysig, varm julatmosfär. Dessutom är några av våra juldekorationer så naturliga att du till och med kan använda dem som dekorationer i ditt vardagsrum året runt.

From nature with love

När vi hör julevangeliet vänder våra tankar sig mot en kall stjärnklar natt och en krubba och herdarna på fältet. Naturens rena skönhet fyller också våra vardagsrum vid jul och med varmt, vitt ljus symboliserar vi hjärtans värme, som avbildad i evangeliet. För ett tag är det möjligt att glömma liv och rörelse i vardagen och njuta av julen i familjen.

Neutral julbelysning – köp här

Schneeflocke

Dreaming of
a white Christmas

Vit jul .. som vi alla drömmer om - så här ser årets juldekorationer ut i år - lika vit som den nyfallna snön. Vi älskar det skarpa, vita utseendet som kan kombineras med eller ersätta en mer färgstark julinredning. Vitbokstjärnor, adventskransar och ljusstakar (naturligtvis också med LED) pryder våra fönsterbrädor, soffbord och byråer. Vissa tar till och med rampljuset med sitt glamorösa utseende. Och när den första snöflingan träffar fönstret och familjen sjunger i en vacker gemensam sång om julgranen, är julstämningen på topp.

Let it snow, let it snow...

Vintern är vit som snö - och juldekorationerna följer denna färgpalett. Vita figurer från isbjörnar till renar - i trä eller kanske ganska lysande version i akryl? De tar julstämningen in i vårt hem. En julgran som får oss att tro att de första snöflingorna har landat på dess grenar borde naturligtvis inte saknas i adventens vita utseende.

Vita lampor – köp här

Schneeflocke
Schneeflocke
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 60 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.