Art Déco

Estetiskt samspel

En symbios av geometriska former, glamour och ljus - det är essensen av Art Deco-lampor. Med skärmar och ramar tillverkade av högkvalitativa material som glas och ädelmetaller och stimulerande, eleganta färg- och materialkontraster flyttar extravagans och lyx in i våra bostäder..

Shoppa Art Déco lampor

Inspirerat av naturen

Ta in naturen inomhus!

Lampor tillverkade av förnybara råvaror som trä, rotting, bambu eller bananhampa ger en mysig och naturlig atmosfär i våra hem. De kan kombineras med trendiga stilar som skandinavisk, boho och vintage. Det är så här vi tar in den uppfriskande och avslappnande känslan av frihet och närhet till naturen i våra hem.

Shoppa lampor i naturmaterial

Smart Living

Personlig ljusstämning med ett enda klick!!

Upplev ljuset på ett nytt sätt - med Smart Hem! Det är enkelt att komma igång - tack vare smarta ljuskällor vars sockel passar in i konventionella armaturer och är redo att användas direkt, samt smarta armaturer med permanent integrerad Smart Hem-teknik. En hisnande, individuell ljusstämning och otaliga bekvämlighetsfunktioner är nu mer påtagliga än någonsin!

Shoppa smart belysning

Minimalism

Less is more!

Tanken bakom minimalism är att skapa en fridfull fristad från vår hektiska vardag - i vårt hem. Minimalistiska lampor koncentrerar sig på det väsentliga och är utformade med en tydlig linje. "Formen följer funktionen", precis som under Bauhaus-eran.

Shoppa minimalistiska lampor

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.