»»»Utmärkelser som gör oss stolta

Utmärkelser som gör oss stolta


Thomas och Andreas Rebmann tar emot en utmärkelse för Lampenwelt

Prestationserkännanden fyller oss med glädje och tacksamhet. Belöningar visar oss att vi är på den riktiga vägen när det gäller att imponera på våra kunder. En av de största erkännanden är den kundnöjdhet som dagligen förmedlas till oss.


Utmärkelser leder till stolthet. De visar framgång i strävandet. Lampenwelts (som Lamp24 är en del av) framgångshistoria innefattar några av de största utmärkelserna för företag. Utmärkelser från prisutdelare, certifieringsföretag och kanske viktigast - från våra kunder.

2009 utmärktes Lampenwelt för årets företagare i Vogelsberg-området.

2010 blev Lampenwelt utsedd till finalist i företagstävlingen Großer Preis des Mittelstandes. Priset var ett resultat av att Lampenwelt ökat sin omsättning tredubbelt under krisåret 2009. Lampenwelt utnämndes till Europas mest besökta lampbutik.

2012 tog Lampenwelt.de emot pris i företagstävlingen Großer Preis des Mittelstandes. Denna enastående utmärkelse var ett resultat av kontinuerlig tillväxt om huvudsakligen över 100 % och skapandet av nya arbetsplatser.

2014 prövades Lampenwelt av TÜV SÜD för första gången för ett certifikat enligt DIN EN ISO 9001. Certifieringen är en bekräftelse på att Lampenwelt har infört och använder ett kvalitetsledningssystem enligt DIN EN ISO 9001. Den interna företagsstrukturen är effektiv, kund- och medarbetarvänlig och framtidsinriktad. Du kan se certifikatet här.

Utmärkelser genom våra kunder är särskilt viktiga för oss: Över 70 000 positiva omdömen på den oberoende onlineomdömesportalen eKomi är ett bevis på hundraprocentig kundorientering.

Denna webbplats använder kakor (cookies) för statistik anpassat innehåll och annonser. Läs mer...>>