»»»Kundnöjdhet allra viktigast

Kundnöjdhet allra viktigast


Kundservicemedarbetare på Lamp24.se hjälper dig i sökandet efter din drömbelysning

Kundservice betyder att hålla båda öronen öppna för kritik från kunderna. Kundservice handlar om välbemötade, vänlighet och konsten att kunna handskas med människor. Lamp24.se har älskat kundservice sedan starten.


Om ett företag är framgångsrikt gäller det att inte bli bekväm utan att alltid sträva efter att ge kunderna något mer. Kundservice började med en enstaka person som skötte hela kundserviceområdet tack vare engagemang i kunderna och har nu blivit en avdelning med dussintals anställda. Varje enskild medarbetare har samma servicetänk som gjorde Lamp24.se framgångsrikt från början.

Saker och ting blir snabbt till självklarheter för kunderna. På den tiden när onlinehandeln inte riktigt kommit igång och vi fortfarande samlade på erfarenheter på eBay var en intakt levererad produkt ett stort plus. Idag förväntar sig kunder att detta ska vara standard - och det med rätta. Just på grund av detta vilar kundservice aldrig utan utvecklar sig ständigt och presterar alltid något litet extra. Varje Lamp24-medarbetare ställer sig samma fråga varje dag: Vad kan vi göra ännu bättre? Handlar det om ett intrycksfullt foto, ett bra råd om rätt ljuskälla, ett ännu snabbare utskick av leveransbekräftelser eller handlar det om en hänvisning i produktbeskrivningen på webbsidan?

När det gäller kundservice har följande grundregel härskat på Lamp24.se sedan starten: Medarbetarna är tacksamma för all typer av kritik, både positiv och negativ, eftersom ärlig feedback behövs för att förbättra servicen på rätt ställe.

Medarbetarna som dagligen ägnar sig åt oinskränkt kundorientering upplever företagets framgång men det är kunderna och deras feedback som stöder utvecklingen på Lampenwelt (som Lamp24 är en del av). De över 70 000 positiva omdömena på eKomi visar att Lampenwelt.de tillhör kunderna. Hos oss är kunden kung.

Du hittar mer information om säker och fördelsaktig service från Lamp24.se här.

Denna webbplats använder kakor (cookies) för statistik anpassat innehåll och annonser. Läs mer...>>