»»Företaget presenterar sig
 

Lamp24.se – a bright decision


Modern logistikteknik i Fraurombach
« 1 2 3 4 5 6 »

Över 10 års kärlek till ljus och över 10 års 100% kundorientering: Europas mest framgångsrika onlinebutik för lampor och ljuskällor. 

Företaget

Vår historia

Vår historia

Historien om Lampenwelt.de och Lamp24.se, direktörerna och bröderna Thomas och Andras Rebmanns företag, börjar 1999. Idag vet de att de tagit ett lysande beslut och att de gått den riktiga vägen med rätt människor.

 

Lampor och ljuskällor för ett vackrare hem, liv och arbete

Lampor och ljuskällor för ett vackrare hem, liv och arbete

Fascinationen för ljus, ljusets design och inverkan och intresset för teknik i rasande utveckling är grundpelaren på Lamp24.se, Skandinaviens största onlineshop för lampor och ljuskällor. Sortimentet med 30 000 produkter imponerar på både privat- och företagskunder.

 

Shoppa bekymmerslöst och förmånligt

Shoppa bekymmerslöst och förmånligt

Handla online utan risk - på Lamp24.se. Ibland köper man inte en podukt eftersom vi är rädda att bli missnöjda eller att vi slänger pengar i sjön. Den okomplicerade, säkra och fördelaktiga servicen på Lamp24.se driver bort dessa tankar.

 

Kundnöjdhet allra viktigast

Kundnöjdhet allra viktigast

Kundservice betyder att hålla båda öronen öppna för kritik från kunderna. Kundservice handlar om bemötande, vänlighet och konsten att kunna handskas med människor. Lamp24.se har älskat kundservice sedan starten.

 

Vår logistik: Varje väg leder till kunden

Vår logistik: Varje väg leder till kunden

2012 invigdes det nya logistikcentret. Målet: bättre och snabbare leveransförmåga och högre kapacitet. Resultatet: modern, innovativ och effektiv logistik.

 

Utmärkelser som gör oss stolta

Utmärkelser som gör oss stolta

Prestationserkännanden fyller oss med glädje och tacksamhet. Belöningar visar oss att vi är på den riktiga vägen när det gäller att imponera på våra kunder. En av de största erkännanden är den kundnöjdhet som dagligen förmedlas till oss.

 

Medarbetarna som framgångsfaktor

Medarbetarna som framgångsfaktor

Vi vet: Den kanske största framgångsfaktor är våra medarbetare. Vad spelar stora ideal för roll om ingen efterlever dem?! Sedan starten av Lampenwelt har medarbetarskaran växt till 130 personer som alla delar samma värden.

 

Denna webbplats använder kakor (cookies) för statistik anpassat innehåll och annonser. Läs mer...>>