Vackra lampor är i sig ett konststycke som drar till sig uppmärksamhet. Ibland är man bara ute efter det ljus som lampan utstrålar och vid såna tillfällen är inbyggnadspotlights och down lights det perfekta valet. Inbyggnadspotlight och downlights gör sig bra i tak, på väggar och i trapphus.

Genom att hålla sig i bakgrunden och låta ljuset tala sitt tydliga språk skapar de en trivsamt atmosfär. Utöver detta är inbyggnadsspots och downlights med LED-lampa eller energilampa ett riktigt bra val för miljön, då de förbrukar minimalt med ström.

Downlights kan belysa korridorer och användas som orienteringsljus eller för att omvandla ett tak med stärnhimmel till en sagolik upplevelse. I vitrin och i köket är inbyggnadspots så väl dekorativt som praktiskt att använda. I lägenheter där man har lågt till tak kan många gånger inbyggnadsspots vara den enda möjligheten för att kunna belysa ett rum. Samtidigt som man skapar en ljusatmosfär som är på en estetiskt hög nivå, sparar man dessutomo utrymme.

+46 (0) 8-44 685 068

mån-tors. 9 till 17 - fre. 10 till 16

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

kr 75 Rabattkod

*Giltig till den 31.12.2018 vid ett beställningsvärde om 500 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.