7531907X
 • Funktionell LED-lykta Abeila-7531907X-01
 • Funktionell LED-lykta Abeila-7531907X-01
 • Funktionell LED-lykta Abeila-7531907X-01
 • Funktionell LED-lykta Abeila-7531907X-01
 • Funktionell LED-lykta Abeila-7531907X-01
 • Funktionell LED-lykta Abeila-7531907X-01
Philips

Funktionell LED-lykta Abeila

Art. nr.: 7531907X

Denna produkt är tyvärr utsåld.

* Required Fields

Produktdetaljer

EnergiklassA+

Produktbeskrivning

I moderiktig fotogenlampsdesign: LED-lyktan Abelia med fladdrande ljus-läge


Den bärbara LED-lyktan Abelia (av robust plast) skapar under festliga sommarkvällar inte bara nödvändigt ljus, utan bidrar också fint till hemtrevnaden, för det varmvita LED-ljuset kan inte bara dimmas steglöst, utan även ställas in på fladdrande ”stearinljus”-läge för att få en atmosfärskapande ljusstämning.

För att lampan, som både kan ställas och hängas, alltid ska ha tillräckligt med ström för att lysa, är den utrustad med en högeffektiv ackumulator, som bekvämt laddas med hjälp av USB-laddaren som ingår i leveransen och som vid behov även kan laddas via elnätet.

- stänkvattenskyddad (IP44)

Energiklass

A++ A+ A B C D E

 • Banköverföring

Frågor & svar

Var den första att ställa en fråga!

Kundrecensioner (2)

Funktionell LED-lykta Abeila-7531907X-31

Funktionell LED-lykta Abeila

3.5 (2 Recensioner)
5
0
4
1
3
1
2
0
1
0
Genomsnittlig kundvärdering
Kvalité
4

Trevligt ljus för mjuka sommarnätter

Hawaiian Wila 1 år sen

Jag ville verkligen ha Philips Abelia, eftersom vi bara har ljusa, per...

Jag ville verkligen ha Philips Abelia, eftersom vi bara har ljusa, permanent installerade lampor på vår balkong. Ljus var alltid för mörka och Philips bilder såg lovande ut. Leveransomfattning: Yttre paketlampa (omkrets 48,5 cm, höjd ca 24 cm) Kabel (längd 100 cm) Anvisningar för användning Exkl .: USB-strömadapter Första intryck: Mycket positivt - Fin, uppfriskande färg. Lampan är gjord av plast. Men sen tittade jag först efter nätadaptern, som inte ingår. Första halvan minus punkten. Därför är bara hälften av det, för vi har nu bara uttag med USB-port och behöver därför ingen strömförsörjning. Och med alla elektriska apparater, förlorar man kabeln vid någon tidpunkt översikten. :) Batteriladdningstid Nu är det dags att ladda. Kabeln kan anslutas direkt till lampan, se foto. Du måste öppna en liten klaff och gå. När kabeln är ansluten till strömmen börjar en liten indikeringslampa att glöda. Efter avslutad laddningsprocess slutar lampan logiskt också att lysa upp. Batteriet var fulladdat på ungefär 2 1/2 timmar. Test: Efter att ha väntat otåligt för att batteriet ska laddas helt, slog jag på lampan. På / av-knappen kan inte hittas direkt eftersom den är innesluten i lampans kant. Han är också gjord av ett gummiliknande material. Så om du trycker in med din fingernagel vet alla kvinnor vad jag menar, det finns en grim hack på knappen. En växelströmbrytare jag skulle ha hittat klart trevligare här. Initial situation = lampa 1x korttryckt: lampan är påslagen, lyser glatt och inte för ljus 2x korttryckt: lampan är i stearinljusläge. Man känner igen en minimal skillnad. Men vi förstår ännu inte varför det ska vara stearinljuset. Ett blinkande ljus är inte synligt? 1x långtryckt (4s): Lampan når maximal ljusstyrka. Även om det här läget är ljust, visas ljuset varmare än i de två första lägena. I det tredje läget kan 1x långtryckt (4s): ljuset vara helt nedreglerat. Återigen verkar ljuset varmare och ser vackert ut. Tryck på igen: Lampan avstängd Med minimal belysning håller lampan mer än 100 timmar enligt tillverkaren. Vid maximal ljusstyrka ca 2,5 timmar. Vi har lampan i bruk i två veckor nu och batteriet håller fortfarande. Slutsats: Lampan är riktigt bra, men på grund av ovanstående punkter måste jag dra av en punkt. Tillverkningen är bra och ger ett mycket bra intryck på vårt besök (speciellt i mörkret). Kanske får vi en annan lampa, för på ett stort matbord ser två lampor bara bättre ut och ger mer ljus. :) Pris-prestanda: Till det angivna priset men borde definitivt vara en strömförsörjning, då skulle han vara lämplig. På vintern kommer vi att använda lampan i lägenheten och använda den som dekoration, eftersom den passar perfekt med vårt färgschema.

Automatiskt översatt
 • Användning Dekoration, Atmosfär, Rumsbelysning, Annat
 • Ljuseffekt Olika ljusfärger
 • Bruksområde balkong
 • Rum Utanför och i vardagsrummet
Visa översikt
Kommentera
Hjälpsamt?
  Kvalité
  4
  Ljus
  4
  Monteringen
  Mycket enkelt Väldigt svårt

  Bra ljus men mycket plast

  Coco17 1 år sen

  Philips LED Lantern Abelia passar verkligen bra kvällar på balkongen e...

  Philips LED Lantern Abelia passar verkligen bra kvällar på balkongen eller på festivalen. Det upplyser allt och har lång bränntid. Dimmfunktionen är också mycket bra. Lyktan ser dock vid första anblicken redan "billig". Lyktan är helt tillverkad av plast med den gröna färgen som är elegant. Med ett annat material skulle lampan vara mer värdefull. Knappen för att slå på och av och dämpa jag inte kan hitta. Han är i fallet och det skulle faktiskt bli enklare och mer praktiskt om han skulle hålla något ur saken, även för greppet. Annars är lykta mycket ljus, så även bärbar för barn. Under lyktan är det grovt gummi och gör lyktan på golvet så glidande. Lampan inuti är skyddad av ett matt plastlock och sedan igen med ett transparent plastlock. Lampan kan laddas med en USB-kabel som inkluderades i leveransen. Adaptern för uttaget är inte inkluderat. Här måste den vanliga smarttelefonadaptern användas. Jag tror att priset inte är motiverat och skulle hitta det här bara rättvist med mindre plastmaterial och högre kvalitetsmaterial.

  Automatiskt översatt
  • Ljuseffekt Den ljusa färgen är mjuk och bleknar inte i ögonen. Lampan avger ljuset jämnt och lampan är dimbar.
  • Bruksområde balkong
  Visa översikt
  Kommentera
  Hjälpsamt?
   Kvalité
   4
   Ljus
   5
   Vi finns här för att hjälpa!
   08-44 685 068

   Rådgivning via e-mail

   mån-fre. 9 till 17

   • krBetala bekvämt med Klarna
   • Fraktfritt från 500 kr
   • Handla säkert tack vare SSL-kryptering
   • Fraktfritt från 500 kr*
   • 30 dagars öppet köp
   • Betala med Klarna faktura
   08-44 685 068

   mån-fre. 9 till 17

   Hitta rätt belysning till ditt hem

   Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

   100 kr Rabattkod

   *Giltig till den 31.12.2019 vid ett beställningsvärde om 750 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.