Över 10 års kärlek till ljus och över 10 års 100% kundorientering: Europas mest framgångsrika onlinebutik för lampor och ljuskällor.

Vår historia

Vår historia
Historien om Lampenwelt.de och Lamp24.se, direktörerna och bröderna Thomas och Andras Rebmanns företag, börjar 1999. Idag vet de att de tagit ett lysande beslut och att de gått den riktiga vägen med rätt människor.

Vår logistik: Varje väg leder till kunden

Vår logistik: Varje väg leder till kunden
2012 invigdes det nya logistikcentret. Målet: bättre och snabbare leveransförmåga och högre kapacitet. Resultatet: modern, innovativ och effektiv logistik.

Medarbetarna som framgångsfaktor

Medarbetarna som framgångsfaktor
Vi vet: Den kanske största framgångsfaktor är våra medarbetare. Vad spelar stora ideal för roll om ingen efterlever dem?! Sedan starten av Lampenwelt har medarbetarskaran växt till ungefär 500 personer som alla delar samma värden.

 Kundnöjdhet allra viktigast

Kundnöjdhet allra viktigast
Kundservice betyder att hålla båda öronen öppna för kritik från kunderna. Kundservice handlar om bemötande, vänlighet och konsten att kunna handskas med människor. Lamp24.se har älskat kundservice sedan starten.

Lampor och ljuskällor

Lampor och ljuskällor för ett vackrare hem, liv och arbete
Fascinationen för ljus, ljusets design och inverkan och intresset för teknik i rasande utveckling är grundpelaren på Lamp24.se, Skandinaviens största onlineshop för lampor och ljuskällor. Sortimentet med 30 000 produkter imponerar på både privat- och företagskunder.

Shoppa bekymmerslöst och förmånligt

Shoppa bekymmerslöst och förmånligt
Handla online utan risk - på Lamp24.se. Ibland köper man inte en podukt eftersom vi är rädda att bli missnöjda eller att vi slänger pengar i sjön. Den okomplicerade, säkra och fördelaktiga servicen på Lamp24.se driver bort dessa tankar.

Utmärkelser som gör oss stolta

Utmärkelser som gör oss stolta
Prestationserkännanden fyller oss med glädje och tacksamhet. Belöningar visar oss att vi är på den riktiga vägen när det gäller att imponera på våra kunder. En av de största erkännanden är den kundnöjdhet som dagligen förmedlas till oss.

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 30 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Exklusiva, extra rabatter endast för nyhetsbrevsabonnenter!

Anmäl dig till Lamp24s kostnadsfria nyhetsbrev nu och få exklusiva förmåner!

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.