Lampenwelt som arbetsgivare.

Företaget Lampewelt driver hemsidorna Lampenwelt.de, Lamp24.se, Luminaire.fr, Lampy.pl, Lampen24.nl som tillhör de online butiker i Europa som har mest besökare. De är marknadsledande och är ett riktmärke i branschen.

Det finns många faktorer som gör ett företag framgångsrikt. Några exempel är de system, strategier och produkter som företaget tillverkar men det viktigaste framgångsfaktorn hos Lampenwelt är medarbetarbetarna. Lampenwelts framgång beror på mearbetarnas engagemang, laganda och fackkompetens som ligger över genomsnittet. Tack vare utmärkta medarbetare har Lampenwelt med ett rasande tempo utvecklat sig till där företaget befinner sig idag.

Hos Lampenwelt finns platta hierarkier, stor handlingsfrihet och utvecklingsmöjligheter för människor som engagerar sig, som vill föra saker framåt och som identifierar sig med sina uppgifter. Lampenwelts team är ett lag, ett team, som har uppnått något storartat. Lapenwelt blev årets företag 2009 och vinnare av Großen Preis des Mittelstandes 2012.

Lampenwelts team har haft en årlig tillväxttakt på 200 %, har byggt upp branschens modernaste logistik, det mest omfångsrika sortimentet i Europa, har fått nästan 75 000 positiva kundrecensioner från glada kunder, vilket återspeglar Lampenwelts unika kundservice. Lampenwelt är stolt över sina medarbetare och medarbetarna är stolta över Lampenwelt.

Är du prestationsorienterad? Har du lust att engagera dig och tillhöra ett fantastiskt team?

Välkommen till Lampenwelt!

Platsannonser

Medarbetare kundtjänst för Lamp24

Medarbetare kundtjänst Sverige

  • Rådgivning och stöd till kunder
  • Bearbeta beställningar, returer och reklamationer

  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 60 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura
08-44 685 068 Tjänst

Måndag till fredag
09:00 - 17:00

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

100 kr Rabattkod

*Giltig till den 31.3.2021 vid ett beställningsvärde om 750 kr. Går inte att kombinera med andra kuponger.