Belysningstrender 2021

Årets must-haves

När det kommer till belysningsdesign medbringer år 2021 nya, fräscha trender till hem och hus. Speciellt när det gäller variation! Trenderna i kreativa vägar kunde knappast kan vara mer olika, och ändå är de alla snygga, nya och rätt i tiden. Enkla, fängslande blickfångare, glamorösa lyxiga ljuskreationer och eleganta simpla lampor och med en färgbegränsad design i grått, beige och trä får inredningsintresserade hjärtan att slå snabbare.

Set a Sign

Lampor som talar för sig själva

Lampor som en blickfångare från en annan värld - utrustade med en extravagant armaturdesign! Dessa lampor är uttalanden i sig och utgör uttrycksfulla individuella inredningsdetaljer som ett kreativt element i alla hem. Dessa lampor fångar oundvikligen ögat. Passar perfekt för designälskare och för de som vill ha det lilla extra.

Upptäck belysningstrenderna för 2021
Purist Luxury

Lampor i glamorös minimalism

Med dessa nya, lysande must-haves för 2021 förenas motsatser: Lyxiga ljusdesign som är samtidigt så puristiska som möjligt Ädla material i symbios med svarta toner, nyanser av mässing och guld kombineras med snygga linjer för eleganta belysningskreationer.

Upptäck belysningstrenderna för 2021
Single-Colour-Chic

Enfärgade lampor

Enfärgat chic ger rika, uttrycksfulla färger i vardagsrummet - men bara en färg åt gången! Den perfekta scenen för dessa monokroma lampor är rum med extra utrymme, eftersom det är belysning som behöver luft runt sig. De starka färgerna kommer att göra underverk i alla hem.

Upptäck belysningstrenderna för 2021
Keep it grey

Gråa lampor i eleganta utformningar

Ädla, enkla gråtoner i kombination med spännande lampdesign - det här utseendet ger stämning i vårt hem. En sak är säker: Gråskala är elegant och modernt! Den kan användas för att skapa spektakulära mönster. I enlighet med mottot "Keep it Grey" undviker formgivarna medvetet färgkombinationer och presenterar istället alla tänkbara gråtoner. Genom användning av ovanliga material, rätt bearbetning och finish, mönster och tryck, kommer denna puristiska trend till sin rätt och passar också bra in i en skandinavisk, minimalistisk inredningen.

Upptäck belysningstrenderna för 2021
Fresh Shades of Beige

Belysningsidéer i dämpade beige nyanser

Lampdesign i beige ger garanterat en harmonisk, naturlig känsla i våra vardagsrum under det nya året. Armaturer i livliga, kantiga, spetsiga och mjuka former är i harmoni med mysigt, varmt vitt ljus. Lampskärmen tar en extra plats som i denna trend. Formerna sträcker sig från det vanliga trapesformiga utseendet till livliga organiska varianter, där designers verkligen har släppt lös idéerna.

Upptäck belysningstrenderna för 2021
Back to the Woods

Lampdesign i ljusa träfärger

Ljusa trädetaljer som inte är baserade på symmetri utan istället på naturen. Naturligt växande grenar, element med unika knutar, knutar och venringar samt bambu-korg leder trenden med fokus på trädets naturliga egenskaper och uttryck. Den här stilen passar bra in i den diskreta nordiska inredningen, till exempel i vardagsrummet, men dessa mönster ser också bra ut om en bohemisk look är det du strävar efter.

Upptäck belysningstrenderna för 2021
  • Fraktfritt från 500 kr*
  • 60 dagars öppet köp
  • Betala med Klarna faktura

Hitta rätt belysning till ditt hem

Exklusivt införande i vårt nyhetsbrev

100 kr Rabattkod

*Kan inlösas vid en ny beställning med ett minsta beställningsvärde på 750 kr. Endast en rabattkod per kund och per beställning. Rabattkoden är giltig i 21 dagar, efter mottagandet av detta e-mail. Kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan inte appliceras i efterhand på en beställning. Gäller inte på vissa varumärken.